Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Lasten ja nuorten kohdennetut palvelut, Lohja

Haemme nyt osaavaan joukkoomme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan arviointi-tiimiin. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Arviointi-tiimin sosiaalityöntekijänä pääset yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten perusteella laatimaan lapsen ja perheen palvelutarpeen arviointia. Sosiaalityöntekijänä vastaat palvelutarpeen arvioinnin asiakastyöstä, selvitysprosessin etenemisestä sekä tarvittaessa kiireellisistä toimenpiteistä. Työhösi kuuluu oleellisesti ohjaus sekä neuvonta ja lyhytaikaisen tuen tarjoamista arvioinnin aikana. Työtä toteutetaan niin itsenäisesti, parityönä kuin verkostoyhteistyönä.

Sosiaalityöntekijän tehtävissä painottuu systeeminen työote. Työ on erittäin monipuolista, erilaisista taustoista tulevien perheiden kanssa työskentelyä. Tavoitteena on tukea perheen, lapsen / nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä.

Arviointi-tiimissä on kaksi sosiaalityöntekijää sekä kaksi sosiaaliohjaaja, alueellinen palvelutarpeen arvioinnin prosessi ja tiimin rakenne erityisesti Lohja-Karkkila-Vihti alueella on kehitteillä. Tiimi toteuttaa tiivistä yhteistyötä päivystystiimin sekä muiden yksikön toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, ammatillisesti haastavan työn, jossa pystyt kokonaisvaltaisesti hyödyntämään osaamistasi.

Etätyötä on mahdollista toteuttaa suunnitelmallisesti ja säännöllisesti, käytössämme on yksiköllä auto. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Työaika: 37h 45min. Liukuva työaika klo 07.00-09.00 ja iltapäivisin klo 14.00-18.00.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakituinen.
Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue. Lohjan toimipiste. Laurinkatu 50, 08100 Lohja

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoita puuttuessa, voidaan määräajaksi sijaisuuteen palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, jolla on joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Tehtävässä edellytetään laaja-alaista sosiaalipalvelujen ja lainsäädännön tuntemusta. Aiempi kokemus sosiaalityöntekijän tehtävissä toimimisesta on eduksi. Työn luonne vaatii matkustamista, joten ajokortti tulisi sinulta löytyä.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn sekä laaja-alaiseen viranomaisyhteistyöhön. Olethan kehittämismyönteinen sekä omaat hyvät dokumentointi- ja organisointitaidot. Eduksi katsomme myös ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa Päivi Känkänen, lapsiperhetyön päällikkö. [email protected], puh: 0443741225. Paras tapa tiedustella tehtävästä on sähköpostitse.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3785,00 €/kk
Työ alkaa: 11.12.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.12.2023 13:45
Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-765-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 28.11.2023 09:21
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 25e90e68-aa00-4e1e-8948-27f6083f97d8

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Lasten ja nuorten kohdennetut palvelut, Lohja

Lohja
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 12.12.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti