Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun avohoito

Hei Sinä sosiaalityön ammattilainen! Leppävaaran lastensuojelu hakee ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoonsa Sinua sosiaalityöntekijän vakituiseen virkaan 1.1.2024 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Lastensuojelun avohuollossa hoidat sosiaalityöntekijänä lapsen koko avohuollon lastensuojelun prosessia, mihin kuuluvat ensiarviointi, palvelutarpeen arviointi sekä suunnitelmallinen työ. Sosiaalityöntekijän asiakasmäärä on noin 30 lasta. Saat hoidettavaksesi huolella hoidetun asiakaspiirin, ja jokaisella asiakkaalla on työpari, joka on hyvin perillä perheen tilanteesta.

Me johtavat sosiaalityöntekijät pidämme tärkeänä sitä, että jokainen työntekijä saa riittävän tuen työlleen ja jaksaa vaativassa asiakastyössä. Pohdimme asiakasasioita yhdessä viikoittain systeemisissä tiimeissä, johon tiimin ja perheterapeutin lisäksi voivat osallistua myös asiakkaat ja verkostot. Henkilökohtaista asiakasohjausta saat aina, kun sille on tarvetta. Tulevat työkaverisi ovat työhönsä sitoutuneita, kannustavia sekä positiivisia. Autamme ja tuemme toisiamme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakaslapsemme perheineen saisivat meiltä parhaan mahdollisen avun ja tuen.
Työtäsi tukee työyhteisön ja esihenkilön lisäksi työparityö sekä työnohjaus. Etätöitä tehdään sopimuksen mukaisesti. Työsuhteesi alussa perehdytämme sinut työhösi hyvin.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaaran juna-aseman ja Sellon kauppakeskuksen vieressä. Lisäksi toimiston läheisyydestä löytyy monipuolisesti ulkoilumaastoja sekä urheilupuiston palveluja muun muassa uimahalli.

Työyhteisöömme kuuluu 16 sosiaalityöntekijää, 7 sosiaaliohjaajaa, 2 toimistosihteeriä ja 3 johtavaa sosiaalityöntekijää sekä perheterapeutti.

Työpaikan nimi ja osoite: Leppävaaran lastensuojelu, Lintuvaarantie 2 A, 3 krs., 02650 Espoo.
Työaika: 37 h 45 min viikossa
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys tai Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 12§:n mukainen oikeus toimia tilapäisesti sosiaalityöntekijän tehtävässä (sosiaalityön opiskelija, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun).

Tehtävässä edellytetään: Hyviä vuorovaikutus- ja dokumentaatiotaitoja, kykyä toimia sekä itsenäisesti, tiimissä ja verkostoissa.

Arvostamme: Kokemusta lastensuojelusta tai lasten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-728-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa: Johtava sosiaalityöntekijä Mari Pakarinen puh.0503482957, johtava sosiaalityöntekijä Jaana Ryynänen puh. 0406366089 ja johtava sosiaalityöntekijä Jussi Ruuskanen puh. 0406343327
Työpaikan osoite: Lintuvaarantie 2 A, 02650 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3 968,40 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 04.12.2023 13:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-728-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f800e734-4fcc-4f37-9b8a-ab5f766276ee

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Lastensuojelun avohoito

Espoo
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 04.12.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti