Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, sijaisuus

Kirkkonummen vammaispalveluissa on avoinna sosiaalityöntekijän viransijaisuus. Virka täytetään heti, tai sopimuksen mukaan.

Kirkkonummen vammaispalveluissa työskentelee kolme sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaaja, palvelusihteeri ja johtava sosiaalityöntekijä. Olemme pieni ja mukava helposti lähestyttävä työyhteisö, jossa vaihtuvuus on ollut pientä. Mikäli haet meille, saat hyvän perehdytyksen, tiimin tuen ja kiinnostavan työn. Etätyötä on mahdollista tehdä joustavasti.

Vammaispalvelujen tavoitteena on mahdollistaa vammaiselle kuntalaiselle hyvä, mielekäs ja muihin kuntalaisiin nähden tasa-arvoinen elämä. Vammaispalvelun sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu mm. asiakkaan palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelman teko, palveluista päättäminen sekä moniammatillinen yhteistyö. Erityispalveluja ja tukitoimia järjestetään sosiaalihuoltolain, vammaispalvelulain ja kehitysvammaisten erityishuollosta annetun lain perusteella kaiken ikäisille kuntalaisille.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Työpaikan nimi ja osoite: Jokiniityntie 2, 02400 Kirkkonummi.
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimukset: sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää enintään vuoden ajaksi sosiaalityön ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä näihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002)

Arvostamme vammaissosiaalityön tuntemusta, kokemusta palvelutarpeen arvioinnista, palvelusuunnitelmien laadinnasta ja päätöksenteosta. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

WWW-osoite: https://www.luvn.fi/
Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa

Sofie Roininen, vs. palvelupäällikkö,
puh. 040-1269692, sofie.roininen@luvn.fi.
Työpaikan osoite: Jokiniityntie 2, 02400 KIRKKONUMMI
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3 514,14 €/kk
Työ alkaa: aloitus sopimuksen mukaan - 31.12.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 01.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-06-7-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 18.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11796106

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti