Skip to main content

Sosiaalityöntekijä Sisätaudit ja kuntoutus

Haemme laillistettua sosiaalityöntekijää HUS Sisätaudit ja kuntoutus -tulosyksikön terveyssosiaalityön avoimeen vakanssiin. 

Sijoituspaikkana on Pitkittyneiden oireiden kuntoutuspoliklinikka. Poliklinikka sijaitsee Helsingissä ja sen tilat ovat väliaikaisesti kahdessa eri osoitteessa (Maistraatinportti 2 ja Paciuksenkatu 21). Myöhemmin koko poliklinikka siirtyy yhteiseen tilaan.

Työn aloitus on 8.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Sosiaalityö terveydenhuollossa on osa potilaan kokonaishoitoa. Sosiaalityöntekijänä toimit Pitkittyneiden oireiden kuntoutuspoliklinikalla asioivien potilaiden, perheiden, omaisten sekä henkilökunnan ja yhteistyöverkostojen kanssa. Työskentely tapahtuu poliklinikan tiloissa ja omasta työhuoneesta käsin. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa. Edellytämme sinulta joustavaa työotetta ja kykyä toimia oma-aloitteisesti.

Terveyssosiaalityön yksikön sosiaalityöntekijät toimivat sosiaalityön asiantuntijoina 20 eri toimipisteessä useilla eri lääketieteen erikoisaloilla. Yksikössämme on 9 vastuuryhmää esihenkilöineen ja 78 sosiaalityöntekijää. Tarjoamme tutkitusti hyvän työilmapiirin, perehdytyksen ja kokeneiden kollegoiden sekä esimiesten tuen. Tuemme osaamisesi kehittämistä ja tarjoamme säännöllisiä koulutuksia. Pystyt itse vaikuttamaan työsi organisointiin. Käytössämme on liukuva työaika. 

HUS tarjoaa erilaisia henkilöstöetuuksia, esimerkiksi työpaikkaruokailun, E-passilla työsuhdematka-, liikunta- ja kulttuuriedun, palvelussuhdeasuntoja ja sairaan lapsen hoitopalvelun.

Arvostamme hyvää verkosto- ja yhteistyöosaamista, laaja-alaista sosiaalityön kokemusta sekä palvelujärjestelmän ja sosiaaliturvan hallintaa. Kiinnostus kuntoutusprosessin tukemiseen ja hyvät, kuntoutujan oman kokemustaustan huomioivat psykososiaaliset vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä välttämättömiä. Sosiaalityöntekijänä työskentelet moniammatillisessa työyhteisössä itsenäisenä erityistyöntekijänä. Aiempi työkokemus terveyssosiaalityöstä katsotaan eduksi. Tehtävään valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtäväkohtainen palkka on 3735,00 €/kk ja mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Ota rohkeasti yhteyttä. Kuulemme Sinusta mielellämme!

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!
 

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sosiaalityöntekijä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.
 

Yhteystiedot

Vastaava sosiaalityöntekijä Arja Mäkinen, p. 040 652 6233

Johtava sosiaalityöntekijä Pirjo Holm, p. 050 427 2338

 

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Sisätaudit ja kuntoutus -yksikössä tutkimme ja hoidamme sisätautipotilaita, joilla on useita eri sairauksia ja niiden yhdistelmiä. Lisäksi vastaamme kuntouttavista palveluista kuten fysioterapiasta, toimintaterapiasta ja apuvälinepalveluista sekä terveyssosiaalityön ja ravitsemusterapian palveluista erilaisten sairauksien hoidon tukena. Geriatrian erikoisalalla tavoitteenamme on iäkkäiden potilaiden hyvä ja yksilöllinen hoito, elämänlaatu ja toimintakyky huomioiden. Annamme laajasti konsultaatiotukea muille erikoisaloille, ja meille on myös keskitetty valtakunnallisesti harvinaisia sairauksia.

Hae ennen 05.12.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Erityistyöntekijät
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä Sisätaudit ja kuntoutus

HUS
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti