Skip to main content

Sosiaalityöntekijä (varhaisen tuen palvelut, lapsiperheiden sosiaalityö, Keuruu)

Toivotamme sinut tervetulleeksi rakentamaan näköistäsi työarkea kanssamme. Haemme lisävahvistusta tiiviiseen sekä toimivaan tiimiin ja meillä olisikin auki uusi vakituinen virka

SOSIAALITYÖNTEKIJÄLLE


Virka sijoittuu varhaisen tuen palveluihin lapsiperheiden sosiaalityöhön läntiselle alueelle.


Toimintayksikköömme sijoittuu keskeisiä lapsiperheiden palveluja: lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi, lapsiperheiden sosiaalityö, lapsiperheiden kotipalvelu sekä perhetyö. Tehtävämme on tukea ja edistää lapsen ja perheen toimintakykyä sekä arjessa selviytymistä. Lapsiperheiden sosiaalityötä tehdään tiimeissä, jotka ovat alueella lähellä asiakkaita ja heidän arkeaan.


Sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu ilmoitusten ja yhteydenottojen kiireellisyysarvion tekeminen ja käsittely. Lisäksi teet palvelutarpeen arviointia sekä tarvittaessa siihen sisältyvää lastensuojelun tarpeen selvitystä. Tehtävässä toimit myös erityisen tuen tarpeen olevan lapsen vastuusosiaalityöntekijänä.

Olet osa läntisen alueen tiimiä, jonka alueelle kuuluu Keuruun lisäksi Multia ja Petäjävesi. Toimipisteesi sijaitsee Keuruulla. Työssä on myös etätyömahdollisuus.

Työarkeasi jakaa sosiaalityöntekijät sekä sosiaaliohjaajat ja tiimin esihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Teemme töitä pääasiassa työpareina ja pidämme säännöllisiä tiimipalavereja. Teemme töitä yhdessä hyvän työarjen puolesta, mikä heijastuu myös laadukkaaseen asiakastyöhön.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja!


--------------------------------------------------------------------------


Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.


Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja työparityöskentelyyn, tiimityötaitoja sekä valmiutta päätöksentekoon ja erilaisten asiakirjatekstien tuottamiseen. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöstä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.


Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.


Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

-

Tiina Mankonen, johtava sosiaalityöntekijä (22.7. eteenpäin)

p. 044 4598327

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti