Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosionomi, Hoivakoti Lounatuuli

Hei sosionomi! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Lounatuuleen sosionomia vakituiseen työsuhteeseen. Lounatuulessa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, joka ottaa uudet työntekijät avosylin vastaan.

Lue lisää alta ja hae mukaan helposti linkin kautta!

Hoivakoti Lounatuuli työpaikkana

Hoivakoti Lounatuuli on viihtyisä ikäihmisten hoivakoti Mikkelissä, joka tarjoaa kodin yhteensä 42 asukkaalle. Lounatuulessa asukaslähtöisyyttä ja itsemääräämisoikeuden kunnioittamista korostetaan kaikessa tekemisessä ja asukkaille tarjotaan aktiivinen ja mielekäs arki vastaamalla jokaisen asukkaan kiinnostuksen kohteisiin. Lounatuulen työyhteisössä vallitsee positiivinen ilmapiiri ja hyvää yhteishenkeä pidetään yllä avoimella keskustelukulttuurilla.

Työpäiväsi sosionomina Lounatuulessa 

Sosionomina työnkuvasi sisältää vastuullista ja monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa pääpaino on asukkaiden sosiaalisen puolen hoitamisessa heidän tarpeidensa mukaisesti. Työpäivääsi kuuluu asukkaiden perushoitotyön lisäksi kartoittaa heidän voimavaransa, tunnistaa avuntarpeet sekä suunnitella, toteuttaa ja arvioida asukkaiden tarvitsemaa tukea ja hoitoa heidän yksilöllisen toimintakyvyn mukaisesti yhdessä asukkaiden ja muun henkilökunnan kanssa.

Työhösi kuuluu myös tiivis yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa. Osallistut talon päivittäisten aktiviteettien suunnitteluun, toteutukseen ja koordinoimiseen. Tehtävä on monipuolinen, huomioimme vahvuutesi ja kiinnostuksesi työnkuvassa.  

Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

  Mitä me tarjoamme sinulle? 

  Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan sekä hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). Huomioimme elämäntilanteesi työnkuvassa ja meillä pääset vaikuttamaan vahvasti työaikoihisi sekä kehittämään työnkuvaasi kiinnostuksesi mukaan.

  Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen, jotta saat mahdollisimman hyvät edellytykset tarjota asukkaillemme elämänmakuisen ja onnellisen arjen. Työntekijänämme pääset lisäksi hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS-palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.

  Kiinnostuitko? Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä

  Mikäli sinulta löytyy sosionomin tutkinto tai loppuvaiheen alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

  Jätä hakemuksesi helposti 28.5.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään vs. yksikönjohtaja Jaana Taipale, 050 565 0965, [email protected].

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Tutustu Hoivakoti Lounatuulen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

  Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä. 

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti