Skip to main content

Sosionomi, Koti Myllykylä

Hei sosionomi! ❤ Haluatko tehdä merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Myllykylään sosionomia vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Koti Myllykylä työpaikkana 

Esperi Koti Myllykylä tarjoaa tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille Haminassa. Asumisen kesto ja tavoitteet ovat yksilöllisiä. Meille voi tulla lyhytaikaisesti väliaikaisasumaan tai toistaiseksi voimassa olevaan pitkäaikaisasumiseen. Tarvittavat palvelut ja ohjaajien tuki mietitään voimavarojen ja tarpeiden kautta yksilöllisesti. Painotamme oman elämänhallintaan ja turvallisen arjen ylläpitämiseen

Myllykylällä on useampia eri kokonaisuuksia: Puistola, Lahtela ja Vehkala, joissa on kussakin omat palvelunsa ja tilansa. Kotimme sijaitsee Myllykylän asuinalueelle Vehkajoen läheisyydessä. Palvelukeskukselta löytyy myös ravintola Päätalo, erilaisia viihtyisiä yhteistiloja, sauna ja kuntosali. Haemme nyt ympärivuorokautiseen asumispalveluun sosionomia

Työpäiväsi sosionomina meillä 

Sosionomina työpäiväsi koostuvat asiakkaiden kuntoutuksen seuraamisesta ja tukemisesta kuntoutussuunnitelman mukaisesti sisältäen pitkälti hoivatyötä. Sosionomina autat myös asiakkaitamme toimeentulo- ja asuntoasioissa sekä muissa sosiaalialan asioissa. Sosionomina tiivistä yhteistyötä tiimisi kanssa sekä sujuvaa yhteistyötä Kelan sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Työ sijoittuu Koti Myllykylän Lahtelaan ympärivuorokautiseen asumispalveluun.

Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Yksikössä käytössä avaintes eli tehtävä ei kuulu liittojen julistaman hakusaarron piiriin. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    • Esperi haluaa tukea ammattiosaamisen syventämistä mahdollistamalla ammattitutkinnon opiskelun työajalla. Yhteistyössä Omnian kanssa olemme suunnitelleet ja räätälöineet meidän tarpeisiimme mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinnon, johon kannustamme työntekijöitämme hakemaan. Syksyllä 2023 alkaa seuraava ryhmä.
    • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
    • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta.
    • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen ❤

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Voit olla etsimämme osaaja, mikäli sinulla on sosionomin tutkinto, voimassa oleva hygieniapassi, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä avoin asenne ja intoa kerryttää osaamistasi mielenterveyskuntoutujien parissa!

    Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

    Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (15.6. mennessä) tai olethan minuun suoraan yhteydessä yksikönjohtaja Sanna Pöntynen, p. 050 468 4509, [email protected]

    Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy!

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Koti Myllykylään toimintaan ja työyhteisöön tästä

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti