Skip to main content

Sosionomi, Koti Myllykylä

Hei sosionomi! Haluatko tehdä merkityksellistä työtä mielenterveyskuntoutujien parissa?

Haemme nyt Koti Myllykylään sosionomia vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Esperi Koti Myllykylä tarjoaa tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja tukiasumista mielenterveyskuntoutujille Haminassa. Asumisen kesto ja tavoitteet ovat yksilöllisiä. Meille voi tulla lyhytaikaisesti väliaikaisasumaan tai toistaiseksi voimassa olevaan pitkäaikaisasumiseen. Tarvittavat palvelut ja ohjaajien tuki mietitään voimavarojen ja tarpeiden kautta yksilöllisesti. Painotamme oman elämänhallintaan ja turvallisen arjen ylläpitämiseen

  Työpäiväsi sosionomina meillä

  Sosionomina työpäiväsi koostuvat asiakkaiden kuntoutuksen seuraamisesta ja tukemisesta kuntoutussuunnitelman mukaisesti sisältäen pitkälti hoivatyötä. Sosionomina autat myös asiakkaitamme toimeentulo- ja asuntoasioissa sekä muissa sosiaalialan asioissa. Sosionomina tiivistä yhteistyötä tiimisi kanssa sekä sujuvaa yhteistyötä Kelan sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosionomin tutkinto tai riittävästi suoritettuja alan opintoja, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. 

   • Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Meillä on käytössä Avaintes.
   • Eduksi katsomme voimassa olevan lääkehoidon koulutuksen, aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parissa toimimisesta sekä suuntautumisen mielenterveys- ja päihdetyöhön.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

    ❤ Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta.

    ❤ Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    ❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    ❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 1.10. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Sanna Pöntynen, p. 050 468 4509, [email protected]

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Koti Myllykylän toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Sosionomi, Koti Myllykylä

     49630 Myllykylä
     Kokopäiväinen
     Alempi korkeakoulututkinto

     Julkaistu 02.10.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti