Skip to main content

Sosionomi, Koti Sypressi

Hei mielenterveystyöstä kiinnostunut sosionomi! Haluatko taata jokaiselle mahdollisuuden omanäköiseen kuntoutumiseen?

Haemme nyt Koti Sypressiin osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Sypressi sijaitsee Raisiossa ja tarjoaa asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea arjessaan. Päätalossa on tarjolla 15 asiakkaalle asumispalvelua tehostettuun palveluasumiseen. Pihapiirissä sijaitsee rivitalo, jossa tarjotaan yhteisöllistä asumista viidelle asiakkaalle. Tavoitteena on mahdollisimman itsenäinen elämänhallinta ja työtä teemme kuntouttavalla työotteella.

"Tuleva tiimisi on aivan ihana ja uudet tyypit otetaan avoimin mielin vastaan. Joustamme tiimissämme molemmin puolin ja varmistamme, että kaikki tulevat kuulluksi. Meillä pääset vaikuttamaan työaikoihin ja työnkuvaan." - Laura, Sypressin yksikönpäällikkö

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_sypressi.
Tutustu meihin lisää kotisivuillamme.

  Työpäiväsi sosionomina meillä

  Työ on asiakkaiden ohjausta arjenhallintaan osana moniammatillista tiimiä. Sosionomina toimit arjessa ohjaajan tehtävissä ja ohjaat asiakkaita vuorokausirytmin ylläpidossa, sosiaalisten taitojen harjoittelussa sekä arjen perusaskareissa. Sosionomina vastaat toiminnallisten ryhmien suunnittelusta sekä toteutuksesta. Toimit työyhteisön sosiaalialan asiantuntijana ja autat asukkaitamme mm. sosiaalialan asioissa, taloudellisten asioiden hoitamisessa ja hakemusten tekemisessä.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sosionomin tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme lääkehoidon koulutuksen ja/tai lähihoitaja tutkinnon, jotta voit toimia myös lääkehoidon parissa ja aikaisemman kokemuksen mielenterveyskuntoutujien parista sekä mielenterveystyöhön suuntautumisen.

  • Tehtävä on osa-aikainen vakituinen (80%) ja työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Työsuhde alkaa 1.2.2024 ja palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto).

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Jätä hakemuksesi 15.12. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Laura Kostian, p. 050 356 3848, [email protected] (tavoitettavissa arkisin 9-15).

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Tutustu Koti Sypressin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Sosionomi, Koti Sypressi

    21200 Raisio
    Osa-aikainen ja tuntityö
    Ei työkokemusta
    Alempi korkeakoulututkinto

    Julkaistu 16.12.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti