Skip to main content

Spark-kehittäjä

Haemme Spark-sovelluskehittäjiä osaksi räätälöityjen pilvipalveluratkaisujen tiimiämme.

Yksikkömme toteuttaa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa turvallisuusalan ja terveydenhuollon kansallisesti merkittäviä digitalisaatiohankkeita. Toimistoja meiltä löytyy usealta alueelta mikäli haluat työskennellä toimiston rauhassa. Toimistomme löytyvät Tampereelta, Turusta, Jyväskylästä sekä Helsingistä. Voit myös halutessasi työskennellä etänä mistä sinulle parhaiten sopii, sillä digitaalinen toimintaympäristömme ei katso paikkaa työn tekemiselle.

Meillä on käynnissä useita projekteja erilaisissa asiakkuuksissa. Jos haluat töiltäsi vaihtelua erilaisissa projekteissa ja asiakkuuksissa tai haluat syventää osaamista ja keskittyä yhteen asiakkuuteen, niin meillä se on mahdollista.

Tehtävän vastuualueet:

Toimit osana ammattimaista sovelluskehitystiimiä, joka työskentelee kansalaisten ja yritysten julkisten palveluiden digitalisaatiohankkeissa. Konsulttimaisena sovelluskehittäjänä olet kiinni asiakasrajapinnassa ja ohjaat asiakasta parhaaseen ratkaisuun. Olet vastuussa omista ja osaltasi tiimin tehtävistä sekä tavoitteiden saavuttamisesta osana tiimiä.

Mitä odotamme Sinulta:

  • Sinulla on kokemusta IT-alasta n. kolme vuotta ja Apache Sparkista vähintään yksi vuosi. Olet käyttänyt Spark-kirjastoja, kuten SparkML tai SparkStreaming.
  • Olet toteuttanut eri järjestelmien välisiä integraatioita esim. REST tai SOAP -rajapintoihin.
  • Sinulla on myös muutaman vuoden kokemus Java-kehittämisestä Spring Boot -sovelluskehyksellä sekä kontitetuista mikropalveluarkkitehtuureista.
  • Plussana katsotaan jos Sinulla on kokemusta jostain seuraavista teknologioista: React, Typescript, Node, GraphQL tai Azure DevOps.
  • Arvostamme vähintään AMK-tasoista koulutustasi.
  • Meille on tärkeää, että osaat toimia osana tiimiä ja kommunikoit aktiivisesti ja avoimesti. Olet innokas kehittämään ja haastamaan itsesi can-do -asenteella.

Millaista on twodaylla?

Meillä pääset mukaan suomalaisten suuryritysten ja julkisen sektorin mielenkiintoisiin ICT-projekteihin. Työskentelet merkittävien asioiden parissa, kehittäen suomalaista tietoyhteiskuntaa. Ammatillisten haasteiden lisäksi saat osaavia työkavereita, joiden rentoon seuraan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat ydinkeskustassa. Meille on helppo tulla, joka tavalla!

Miksi twodaylle töihin?

● Mahtava työyhteisö ja osaavien työkavereiden tuki

● Pienen talon ketteryys ja ison talon edut - luova ja byrokratiavapaa ilmapiiri

● Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät

● Kokemusta isoista suomalaisista softaprojekteista

● Tuki ammattitaidon kehittämiseen

● Työskentely modernien teknologioiden parissa

Palkka ja etuudet

Tehtävän palkkataso on 3600 - 4800 euroa / kk riippuen osaamisesi tasosta.

Henkilöstön hyvinvointiin panostamme myös kattavilla työsuhde-eduilla, joita tällä hetkellä ovat mm: lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, työsuhdepyöräedut, kattava työterveyshuolto, kattavat työkyky- sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työhyvinvointipalvelu.


Me olemme twoday.

Yli 600 osaajamme Suomessa ja yhteensä 2 200 Pohjoismaissa ja Liettuassa rakentavat parempaa huomista ja helpompaa arkea teknologian avulla. Autamme asiakkaitamme menestymään digitaalisessa muutoksessa muun muassa ohjelmistokehityksen, dataohjatun päätöksenteon, älykkään automaation, digitaalisten palveluiden sekä räätälöityjen sovellusten avulla. 8 000 asiakastamme sekä lukematon määrä onnistuneita projekteja niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta antavat meille ainutlaatuisen näkymän digitaaliseen yhteiskuntaamme ja sen eteenpäin viemiseen.

Meillä ihminen tulee aina ensin, ja tärkein menestystekijämme ovat työntekijät. Siksi teemme parhaamme, että olemme hyvä työpaikka, jossa kulttuuri tukee hyvinvointia, kehittymistä ja merkityksellistä tekemistä. Uskomme, että välittämällä toisistamme ja yhteiskunnastamme sekä tekemällä töitä suurella sydämellä ja intohimolla voimme aidosti vaikuttaa asioihin.

We create a better tomorrow through technology - twoday.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Spark-kehittäjä

Helsinki
Tampere
Jyväskylä
Turku
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 13.10.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti