Skip to main content

Specialist, Payroll

Oletko kokenut palkanlaskennan ammattilainen ja haluaisit päästä hyödyntämään osaamistasi uusien haasteiden parissa?

Haemme palkka-asiantuntijaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseemme. Tehtävässä vastaat Valmetin Suomen palkanlaskennasta osana 10 hengen tiimiä. Osaamisestasi riippuen työnkuvasi voi sisältää myös palkkaohjelman pääkäyttäjätöitä ja / tai työajanseurantajärjestelmään liittyviä asiantuntijatyötä.

Päivittäinen tekeminen koostuu mm. palkanlaskentamateriaalin ja -aineistojen käsittelystä, työsuhdetietojen ylläpidosta, raportoinnista, asiakaspalvelusta, palkka-ajoista, tulorekisteritietojen ylläpidosta, Kela- ja tapaturmavakuutushakemusten laatimisesta ja palkanlaskentaprosessin jatkuvasta kehittämisestä. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana ammattitaitoista tiimiä, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Viihtyisän työympäristön lisäksi meillä on liukuva työaika ja mahdollisuus etätyöhön.

Sovit mainiosti joukkoomme, mikäli sinulla on soveltuva kaupallisen alan tutkinto (esim. tradenomi/merkonomi), jo jonkin verran kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja ymmärrystä palkanlaskentaprosessista. Suhtaudumme työhömme innostuneesti ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Sen vuoksi on tärkeää, että olet kehittämishenkinen ja muutosmyönteinen. Työtämme tehdään tiiviissä yhteystyössä tiimissä, mutta tehtävät edellyttävät aloitteellisuutta ja itsenäistä työskentelyotetta. Sujuva suomen kielen taito ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat edellytyksenä tehtävässä onnistumiselle.

Eduksesi katsotaan SD Worx W (Aditro W) -järjestelmän tai muun palkanlaskentajärjestelmän tuntemus, teknologiateollisuuden työehtosopimusten tuntemus sekä englanninkielen taito.

Kiinnostuitko?

Lähetä sähköinen hakemuksesi oheisen linkin kautta 11.6.2023 mennessä. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveesi. Haastettelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Annamme mielellämme lisätietoja!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Aittokallio, Payroll Manager p. 050 4787125, 29.5. klo 11-12 ja 8.6. klo 10-11 sanna.aittokallio@valmet.com

Valmet Suomi on savuton työpaikka. 

Tähän tehtävään sovelletaan toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Specialist, Payroll

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti