Skip to main content

Sprinkleriasentaja Paloff Sammutusjärjestelmät Oy

Suomalainen johtava paloturvallisuusalan toimija Paloff Group yhdisti voimansa Ruotsin johtavan paloturvallisuusalan toimijan BST-konsernin kanssa 2022 keväällä. Me Paloffilla uskomme, että paloturvallisuusala tulee jatkossakin kehittymään myönteisesti. Siirtymä osaksi BST-konsernia antaa Paloffille mahdollisuuden kasvattaa toimintaa Suomessa, sekä tarjota palveluita myös muissa pohjoismaissa. Isommassa kokonaisuudessa tulee myös mukana paljon osaamista, jota me Paloffilla tulemme hyödyntämään yhä paloturvallisemman tulevaisuuden luomiseksi.

Etsimme nyt asiakkaallemme Paloff Sammutusjärjestelmät Oy:lle sprinkleriasentajaa tai korkeapainesumuasentajaa!

Haemme sammutuslaitteistojen asennuksesta kiinnostuneita asentajia suorittamaan perinteistä sekä korkeapainesumujärjestelmän asennuksia erilaisissa teollisuuden- ja rakennusalan kohteissa. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Etelä-Suomen alueella. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on työssä menestymisessä edellytys.

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta tai koulutusta vastaavista tehtävistä
  • Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  • Valmiutta suorittaa itsenäisiä asennustehtäviä
  • Suomen kielen osaamista
  • Hyviä sosiaalisia taitoja

Tarjoamme sinulle:

  • Pitkäaikaisen työn
  • Mukavan työympäristön ja monipuolisen työn
  • Asialliset varusteet

Pääset osaksi vahvaa ja omalla alallaan johtavaa yritystä, jossa panostetaan uusien palveluiden, toimintamallien ja työkalujen kehittämiseen.

Työllistyt aluksi vuokratyösuhteeseen Go Onin kautta ja myöhemmässä vaiheessa sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan Paloffin omaan organisaatioon.

Kiinnostuitko? Laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan nettisivujemme kautta https://go-on.fi/tyopaikat//. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimi ripeästi. Lisätietoja: Go On Turku / Kirsi Leino puh. 040 7353 975 tai [email protected].

 Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sprinkleriasentaja Paloff Sammutusjärjestelmät Oy

Kanta-Häme
Kymenlaakso
Pirkanmaa
Päijät-Häme
Satakunta
Uusimaa
Varsinais-Suomi
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti