Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sulautettujen ohjauksien asiantuntija, Oy SKF Ab

SKF on globaali markkinajohtaja automaattisissa rasva- sekä öljyvoiteluratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologiaosaamisalueista. Muuramen tehdas keskittyy voitelujärjestelmien kehittämiseen, valmistukseen, myyntiin ja jakeluun omalla tuotealueellaan. www.skf.fi

https://youtu.be/i0gyRcOINv4

https://youtu.be/hKExeaqhvXs

Haemme nyt SKF Muuramen tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

SULAUTETTUJEN OHJAUKSIEN ASIANTUNTIJAA

vastaamaan SKF:n kehittämien ja sopimuskumppaneiden valmistamien ohjauskorttien ylläpidosta sekä jatkokehityksestä. Pääset tässä tehtävässä itsenäiseen ja kokonaisvaltaiseen tehtävään, jossa oman ohjelmointityösi tulokset näkyvät tehtaamme tuotteissa. Spesifioit muutostarpeet elektroniikan suunnittelijalle sekä testaat muutosten toimivuuden. Mahdollisissa vikatilanteissa otat osaa juurisyyn määrittämiseen. Kuulut viiden hengen tuotesuunnittelutiimiin ja toimit tiiviissä yhteistyössä valmistuksen, oston ja toimittajien kanssa. Sinulla on tukenasi myös globaali ohjausjärjestelmien tuotekehitystiimimme.

Arvostamme insinööri- tai vastaavaa koulutustaustaa, mutta olet myös voinut hankkia osaamisesi työkokemuksesi myötä. Pääasiassa C++ pohjaisten mikrokontrollereiden ohjelmoinnista sinulla on kertynyt jo kohtalaisesti kokemusta. Lisäksi arvostamme tuntemusta teollisuuden kenttäväylistä, antureista, piirilevyistä sekä näyttöpaneeleista. Luet teknistä dokumentaatiota ja pystyt kommunikoimaan kollegoiden kanssa sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle kehittymismahdollisuuksien lisäksi vakaan ja kiinnostavan työympäristön valmistavan teollisuuden ytimessä. Meillä henkilökunnasta pidetään hyvää huolta, se on meidän tärkein kilpailutekijämme.

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 26.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Pitkäaho (Product Manager, SKF) puh. 040 573 1610 tai Juha Kärkkäinen (Design Manager, SKF) puh. 044 368 8310. Hakuprosessiin liittyen lisätietoja Go On Jyväskylän rekrytointipäällikkö Mira Perttula, puh. 0400 745 000, [email protected].

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sulautettujen ohjauksien asiantuntija, Oy SKF Ab

Jyväskylä
40950 Muurame
Kokopäiväinen

Julkaistu 27.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti