Skip to main content

Suuhygienisti, Puistolan hammashoitola

Vakinainen työsuhde

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

Työavain: SOTEPE-02-469-23
Haku Päättyy: 05.12.2023 klo 16:00
Palkka: 2811,44 €/kk
Palvelussuhde: 11.12.2023 tai sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Rautalammintie 2, 3 krs, 00550

Hei suunterveyden ammattilainen, tule meille suuhygienistiksi Puistolan hammashoitolaan!

Etsimme ystävällistä, innokasta ja vaihtelevista työpäivistä pitävää suuhygienistiä vakituiseen työsuhteeseen Helsingin kaupungin suun terveydenhuollon lähipalveluihin. Työsuhde alkaa 11.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväsi on työskennellä perushammashoidossa tärkeässä roolissa osana moniammatillista tiimiä. Pohjoisen terveys- ja hyvinvointikeskuksen alueella hoidetaan kaikenikäisiä helsinkiläisiä ja toteutetaan terveys- ja hyvinvointikeskusverkoston toimintamalleja.

Odotamme, että sinulla on innokas asenne työhön, hyvät sosiaaliset taidot ja haluat kehittyä työssäsi. Suuhygienistin tehtävässä on eduksi joustavuus, kiinnostus oppia uusia asioita sekä rohkeus tarttua uusiin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Tiiaan tai Ellaan. Yhteystiedot löydät alta.

Osastonhoitaja Tiia Aalto
[email protected], p. 050 3400 533

Apulaisostonhoitaja Ella Lehtonen
[email protected], p. 040 6773 083


Kelpoisuusehto:

Suuhygienistin ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi tutkinto (ylempi hammashoitaja tai hammashuoltaja).
Sijaisuuksiin voivat hakea myös valmistuvat suuhygienistit, joilla on opintopisteitä vähintään 180.

Tehtävässä edellytetään valmistuneiden osalta terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @stadinsoterekry ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Katso yllä.

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti