Skip to main content

Suunnittelija (Mechanical designer)

Suunnittelijaksi Champion Door Oy:lle Nivalaan? Become a mechanical designer for Champion Door Oy?

Champion Door on vuonna 1992 perustettu nivalalainen yritys ja yksi maailman johtavista kankaisten teollisuusovien valmistajista. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Nivalassa. Ovia toimitetaan ympäri maailmaa mm. varastoihin, nosturiaukkoihin, satamiin ja telakoille sekä teollisuus- ja lentokonehalleihin. Yrityksen liiketoimintaan kuuluu uusien ovien asennuksien lisäksi huoltoliiketoiminta

Suunnittelijan tehtävässä Champion Doorilla vastaat teollisuusovien mekaniikkasuunnittelusta projektiliiketoiminnan tarpeisiin. Edellytämme toimimista itsenäisessä roolissa ja aiempaa kokemusta mekaanisista suunnittelusta Autocad ja 3-D menetelmillä (Solid Works ja/tai Vertex G4), sekä tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Olet yhteistyökykyinen, kehitysmyönteinen ja tarkan työn tekijä. Arvostamme ymmärrystä ERP ja PDM ympäristöistä sekä rakenneanalyysien laskennasta.

Tarjoamme sinulle työn johtavien ovituotteiden parissa kansainvälisillä markkinoilla. Tuotteemme ovat laadukkaita ja ovien käyttökohteet monipuolisia. Pitkän historiamme ansiosta tiedämme mitä toimintamme vaatii menestyäkseen ja näillä tiedoilla, ja kokemuksella voimme auttaa sinua roolissasi alkuun. Annamme sinulle tilaa toteuttaa työtä itsenäisesti ja mahdollisuutta kehittyä roolissasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, soveltuvan henkilön löydyttyä. Osaamisprofiilisi koulutus ja kokemustietoineen täytetään Eezyn järjestelmään, järjestelmään voit lisätä myös erillisen hakemuksen ja cv:n. Hakua pidämme auki 28.7 saakka, mutta hakemuksia käsittelemme jo hakuaikana. Palkkaus neuvotellaan aiempaan kokemukseen pohjautuen, palkkatoiveen voit ilmoittaa jo hakuvaiheessa. Työsuhde solmitaan vakituisena rekrytointitoimeksiantona.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista voit kysyä Senior Executive Search Consultant Heikki Laitala,  040 726 3395

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelija (Mechanical designer)

69100 Kannus
69600 Kaustinen
Kokkola
69300 Toholampi
Pohjois-Pohjanmaa
85200 Alavieska
85800 Haapajärvi
86600 Haapavesi
85500 Nivala
86300 Oulainen
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.07.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti