Skip to main content

Suunnittelija Runkopalvelut

Oletko asiakkaiden kanssa työskentelystä nauttiva kehittäjä? Tule suunnittelijaksi HUSin Runkopalveluihin!

Haemme nyt innostunutta ja asiakaspalveluhenkistä suunnittelijaa HUSin Runkopalveluiden monipalvelualueelle.

Monipalvelualueeseen kuuluvat laitoshuolto-, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut sekä asiointi- ja logistiikkapalvelut. Kehittämistehtäviisi suunnittelijana kuuluu muun muassa asiakasyhteistyötä, myynnin seurantaan ja laadunvalvontaan liittyviä tehtäviä, koulutusten suunnittelua ja koordinointia sekä muita kehittämistehtäviä. Voit olla hakemamme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta ainakin osasta palveluidemme toiminnoista ja sairaalassa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön sekä työuran rakentamiseen. Saat kattavan perehdytyksen ja ajantasaiset työvälineet sekä ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka tukevat sinua työssäsi joka päivä. Tarjoamme työntekijöillemme liikunta-, kulttuuri- ja työsuhdematkaedun sekä tuetun työpaikkaruokailun.

Suunnittelijan tehtävässä edellytetään tietoteknistä osaamista, hyviä viestintä- ja kommunikointitaitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja joustava. Erinomaiset tiimityöskentelytaidot ja kyky organisoida omaa työtä ovat tehtävässä tärkeitä. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja kannustat omalla toiminnallasi myös muita ylläpitämään hyvää ja rohkaisevaa työilmapiiriä.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 4.12.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva korkeakoulu- tai toisen asteen tutkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Juho Aaltonen, [email protected]

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Meillä Runkopalveluissa työskentelee noin 4 500 sote-alan tukipalvelujen ammattilaista merkittävänä osana laadukasta potilaan hoitopolkua. Laadukkaat ja tehokkaat palvelumme vapauttavat terveydenhuollon ammattilaisten resursseja heidän ydintoimintaansa. Toimintamme keskiössä aina ovatkin asiakas ja asiakkaan kohtaaminen. Meidät tunnetaan laadukkaasta ja yksilöllisestä palvelusta, joka perustuu asiakasymmärrykseen, sairaalaosaamiseen ja asiantuntemukseen. Suomen suurimpana alan organisaationa ja alamme edelläkävijänä toimimme vastuullisesti sekä kehitämme palveluitamme jatkuvasti. Laajaan palveluvalikoimaamme kuuluvat laitoshuoltopalvelut, potilas- ja henkilöstöruokailupalvelut, asiointi-, osastonsihteeri- ja tekstinkäsittelypalvelut sekä logistiikan ja lääkintätekniikan palvelut.

Hae ennen 03.10.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hallinto- ja taloushenkilöt
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelija Runkopalvelut

HUS
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti