Skip to main content

Suunnittelijaharjoittelija, kesätyö

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat
Kiinteistöhallinta ja asuminen

Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen, kolme kuukautta, alkaen 02.05.2023 tai sopimuksen mukaan 

Haemme suunnittelijaharjoittelijaa asumistiimiin kolmeksi kuukaudeksi 02.05.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan joustavasti huhti-syyskuun välillä. Harjoittelujakson aloitusajankohtaa ja kokonaiskestoa voidaan sovittaa valittavan henkilön toiveiden mukaisesti.

Kiinteistöhallinta ja asuminen -yksikön asumistiimin tehtäviin kuuluvat Vantaan asuntopolitiikasta vastaaminen, asumisolojen kehittäminen, asuntotuotannon ohjelmointi sekä asuntotonttien kilpailuttaminen, markkinointi ja luovutus. Myös maankäytön suunnitteluun ja kiinteistökehityshankkeisiin osallistuminen sekä asuinalueiden sosiaalisen eheyden varmistaminen asuntopolitiikan keinoin ovat tiimin tärkeitä tehtäviä.

Suunnittelijaharjoittelijan työtehtäviin kuuluu pääasiassa asumistiimin toiminnassa tarvittavien tietojen kokoaminen eri lähteistä (selvitykset, tutkimukset, rekisterit ja paikkatiedot) sekä erilaisten selvitysten tekeminen. Työtehtäviin voi kuulua myös avustavia toimistotöitä ja tarvittaessa harjoittelija voi avustaa myös muita Kiinteistöhallinta ja asuminen -yksikön tiimejä. Tehtävät tarkentuvat harjoittelijan osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Odotamme sinulta kiinnostusta asumisen alaa, kuten asuntopolitiikkaa ja kaupunkikehittämistä, kohtaan. Tehtävän hoitamisessa ovat eduksi opinnot tai työkokemus esimerkiksi kaupunki- ja yhdyskuntasuunnittelusta, kaupunkitutkimuksesta, aluetieteestä tai geoinformatiikasta. Lisäksi olet taitava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, osaat tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa sekä tuottaa sujuvaa tekstiä.

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin, nopeasti kasvava, rento ja rohkea kaupunki, jossa toimintaa kehitetään aktiivisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Sijainti valtakunnallisesti merkittävien väylien keskellä, kehittyvä raideliikenne ja maan merkittävin kansainvälinen lentokenttä tekevät Vantaasta ainutlaatuisen.

Kaupunkiympäristön toimiala vastaa Vantaan kaupunkirakenteen ja ympäristön, katujen ja puistojen sekä toimitilojen ja kiinteistöjen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, hallinnasta ja hoidosta. Tuleva työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.  


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuvan alemman korkeakoulualan opinnot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 1 900–2 300 eur/kk
euroa/kk, riippuen suoritettujen opintojen määrästä

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumisasioiden päällikkö

Ranta Elisa

043 826 9419

[email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Asumisen erityisasiantuntija Wilma Toljander 

p. 050 302 7542

[email protected] 

Tavoitettavissa arkisin klo 9–15.


Vantaalla on siirrytty käyttämään työsopimusten allekirjoittamisessa sähköistä allekirjoitusta. Työsuhteen muodostuminen edellyttääkin, että työsopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti tunnistautumalla. Tätä varten palkattavalla henkilöllä tulee olla käytössään sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jotta työsopimuksen allekirjoittaminen onnistuu.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 28.02.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Suunnittelijaharjoittelija, kesätyö

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti