Skip to main content

Syksyksi Sanoman myyntitiimiin Rovaniemelle!

Oletko hyvällä asenteella varustettu mahtava tyyppi? Meillä on sinulle myynnin töitä huipputiimissä! 

Helsingin Sanomien puhelinmyynnin tiimiin etsitään nyt uusia työkavereita osaksi innostunutta tiimiä! Myyntityö voi olla sinulle jo tutumpaa tai täysin uusi haaste, meillä on sinulle töitä kokemuksestasi riippumatta! Myyjän tehtävässä pääset työskentelemään joustavasti toimisto- ja etätyötä yhdistelemällä osana huippua porukkaa. Työtunnit voi sovittaa omaan elämäntilanteeseen sopivalla tavalla ja työskentely onnistuu sekä osa- että kokoaikaisena työntekijänä. Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa, joka koostuu pohjatuntipalkasta ja provisiosta - pääset siis aidosti vaikuttamaan itse ansaintaasi!

Työtä hakeaksesi sinun ei tarvitse olla vielä valmis myyjä - perehdytysjaksomme on kattava ja varmistaa sen, että sinulla on mahdollisuudet päästä loistaviin tuloksiin jo varhain työsuhteen alkaessa. Lisäksi tiimisi ja tiiminvetäjäsi tukevat sinua sekä työn alkaessa että päivittäisessä arjessa työn jatkuessa!

Työssä Sanomalla

  • Pääset edustamaan yhtä Suomen arvostetuinta brändiä
  • Saat arvokasta kokemusta myynti- ja markkinointityöstä, kuluttajaliiketoiminnasta ja media-alasta
  • Saat kattavan perehdytyksen ja työkalut onnistuaksesi työssäsi – et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä menestyäksesi.
  • Työpäivät tehtävässä 6 tunnin pituisia – aikaa jää siis arkena muuhunkin kuin työhön.
  • Tässä tehtävässä ihmiset tienaavat keskimäärin 15 €/h, omalla suoriutumisellasi voit kuitenkin nostaa ansioitasi huomattavasti korkeammalle – palkkatasosi on omissa käsissäsi! -> Keskimääräinen kuukausipalkka 30 h/viikossa noin 2000 €
  • Työaika: Työaika voidaan sopia tarpeesi mukaan, pääsääntöisesti 30 h/viikko, arkisin klo 9-16 välillä.

Sanoma

Sanoma tarjoaa monipuolista ja ajankohtaista tietoa, elämyksiä ja viihdettä sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa ja mobiilissa. Sanoman mediat tavoittaa päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanomalaiset ovat mukana niin ihmisten arjessa kuin juhlassa, sekä vaikuttavat ihmisten valintoihin ja käsitykseen maailmasta. Sillä on merkitystä.

Tehtävässäsi pääset kontaktoimaan Sanoman tuotteiden aikaisempia tilaajia sekä täysin uusia asiakkaita. Sanoman vahva brändi sekä laadukkaat ja tunnistettavat tuotteet ovat suomalaisille hyvin tuttuja ja pääsetkin työssäsi kertomaan niistä lisää potentiaalisille asiakkaille! Aikaisempaa myynnin kokemustakin enemmän arvostamme positiivista asennetta, motivaatiota ja aitoa halua päästä hyviin tuloksiin. Työ on itsenäistä, mutta yhtenäinen tiimi takaa sinulle tukea ja apua työssäsi. Entistä enemmän mielenkiintoa ja meininkiä työhön luovat esimerkiksi yhteiset myyntikisat!

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. 

Meitä Rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia.

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Työsuhdepyöräetu.


Kiinnostuitko?

Olen Kirsi Rainmakerilta ja haastattelen hakijoita tehtävään jo hakuaikana. Voit soittaa tai laittaa viestiä numeroon +358407147996, myös WhatsAppissa. Jos minua ei heti saa kiinni, olen yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös jättää yhteystietosi kohdasta “Hae työpaikkaa”.

Aloitus: 14.11.2023
Työajat:
9:00 – 15:00 arkipäivisin
Työsopimus:
30 -37,5 h/vko. Toistaiseksi voimassa oleva
Palkkaus:
9,50 €/h + myyntikannusteet (Keskipalkka 15,69 €/h)
Kattava palkallinen perehdytys sekä itse myyntityöhön että Sanomien omaan tuotevalikoimaan.
Laaja etätyömahdollisuus.
Mahdollisuus opiskella oppisopimuksella ammattitutkinto työn ohessa.

Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyttä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, toimi siis mahdollisimman
pikaisesti! Hakeminen tehtäviin on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi - älä siis mieti vaan toimi heti!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Syksyksi Sanoman myyntitiimiin Rovaniemelle!

Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti