Skip to main content

Viimeisimmät työpaikat

Syksyksi yritysmyynnin tiimiin Rainmakerille!

Haluaisitko kehittyä yritysmyynnin ammattilaiseksi? Kaipaatko uutta haastetta syksyksi?

Etsimme Rainmakerin Oulun toimistolle aloittelevia tai miksipä ei kokeneempia myynnin konkareita, Suomen johtavan energiayhtiön Fortumin B2B-tiimiin!

Meille hakeminen on helppoa, et tarvitse CV:tä ja tietojen täyttö vie enintään muutaman minuutin aikaasi – älä siis mieti vaan toimi heti!

B2B-myyjänä olet puhelimitse ja sähköpostitse yhteydessä pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Keskustelet yritysten kanssa, kartoittaen heidän sähkönkulutus tarpeen ja mitä asiakas arvostaa sähköyhtiön valinnassa. Tavoitteenasi on myydä yrityksille ja yrittäjille sähkösopimuksia. Onnistumista työssäsi mitataan myyntimäärien ja asiakkaille tuotetun lisäarvon kautta. Käyttöösi saat Fortumin vaikuttavan tuotesalkun ja luotettavan brändin!  

Fortumin yritysmyyjänä tulet työskentelemään osana kunnianhimoista tiimiä Suomen suurimassa myynnin ja asiakastyön palveluyrityksessä. Saat myynnin ammattilaisilta aktiivista tukea päivittäiseen kehittymiseesi ja pääset sparrailemaan myyntikokemuksista kannustavien tiimiläisten kanssa. Työtä teemme intohimolla ja tosissaan, mutta muistamme myös välissä nauraa ja ottaa ilon irti onnistumisista  

Millaisia tiimikavereita etsimme?  

Haluamme tiimiimme vahvistukseksi henkilöitäjolta löytyy intoa kehittää itseään haastavassa myynnin tehtävässä, sytyt tavoitteellisesta työstä sekä mahdollisuudesta päästä myymään. Innostut ajatuksesta keskustella eri yritysten edustajien kanssaHaluat saavuttaa parhaat tulokset yksilönä, sekä olla luomassa yhteistä tiimihenkeä, jota kautta myös uskomme saavuttavan parhaat tulokset tiiminäJos tunnistit hieman itseäsi, niin hae mukaan!  

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun kumppanuuksia rakentava yritys. Pidämme huolta asiakasyritystemme asiakkaista luomalla päivittäin maailmanluokan asiakaskohtaamisia tarjoamalla heille oikeita palveluja kasvotusten, puhelimitse, sähköpostitse ja chatilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 54 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1400.

Meitä rainmakerilaisia yhdistää positiivinen asenne ja halu kehittää itseämme. Teemme työtä sen eteen, että sinä saat työstäsi sen, mitä elämässäsi juuri nyt tarvitset. Meillä on tilaa yksilöllisille urapoluille asiakaskohtaamisten maailmassa ja edustamme sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippubrändejä eri toimialoilta. Laadukkaat myynnilliset asiakaskohtaamiset ovat meille sydämen asia. 

Edut ja työntekijöiden hyvinvointi

✅ Jaamme kuukausittain kaikille tiimeille tiimirahaa, jonka käytöstä tiimi päättää itse. Rahan voi käyttää vaikka tiimin kesken järjestettävään ravintolaillalliseen tai muuhun yhteiseen tekemiseen.

✅ Maksamme myös aluekohtaista toimintarahaa kuukausitasolla, joka voidaan käyttää yhdessäoloon paikallisesti.

✅ Valitsemme ja palkitsemme joka kuukausi sateentekijän työntekijöidemme joukosta.

✅ Virkistykseksi toimistoillamme on tarjolla mm. hedelmiä


Tehtävän perustiedot

Olen Tanja H. Rainmakerin rekrytoinnista. Voit jättää suoraan hakemuksen, soittaa tai laittaa viestiä WhatsAppin kautta numeroon 040 714 7995! Vastaan mieluusti hakuprosessiin ja tehtävään liittyvissä kysymyksissä.

Viikkotyöaikasi on 30-37,5 h. Maksamme sinulle kiinteää tuntipalkkaa 9,5 €/tunti, jonka päälle sinulle kertyy suoriutumispalkkio työssä menestymisen mukaan. Suoriutumispalkkiolle ei ole ylä- eikä alarajaa. Keskimääräinen ansiotaso meidän tiimissä on 17 €/h. Työt sijoittuu arkisin toimistoaikoihin 8-17 välissä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Syksyksi yritysmyynnin tiimiin Rainmakerille!

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti