Skip to main content

Taidepedagogi, Keimolanmäen päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Keimolanmäen päiväkoti, Ajolenkki 8, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 31.7.2023 alkaen.


Oletko sinä etsimämme innovatiivinen ja tiimityöstä pitävä ammattilainen?  Onko sinulla pedagogista ja taidealan osaamista? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö taidepedagogin tehtävään.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Kivistö-Keimolanmäen toimintayksikköön taidepedagogia, joka haluaa tarkastella varhaiskasvatuksen työtä lasten tarvitseman tuen sekä inklusiivisen, moniammatillisen yhteistyön näkökulmasta. Oman taiteenalasi ammattilaisena tuot upean lisän lapsiryhmien pedagogiseen toimintaan. Työsuhteesi alussa työpisteesi on Keimolanmäen päiväkodissa. 

Taidepedagogina työskentelet 35h/vko tuen lisäresurssina yhdessä tai kahdessa lapsiryhmässä, jossa on kehitykselleen ja oppimiselleen tehostettua tai erityistä tukea tarvitsevia lapsia. Työskentelet aktiivisesti lapsiryhmän tiimin jäsenenä ja osallistut kaikkeen ryhmän toimintaan yhdessä muiden kasvattajien kanssa. Sinun tehtävänäsi on yhteistyössä muun varhaiskasvatushenkilöstön  kanssa suunnitella ja toteuttaa monipuolista taidekasvatusta lasten mielenkiinnonkohteiden sekä tarpeiden pohjalta. Ryhmän sekä lasten pedagogiset suunnitelmat toimivat työn suunnittelun pohjana. Osallistut myös omalta osaltasi varhaiskasvatuksen toteuttamiseen koko toimintayksikössä. Pienryhmätoiminta on työskentelymme ydin. 

Tarjoamme ammatillisen, huumorintajuisen ja leikillisen työyhteisön, jossa haluamme rakentaa päivittäin arvostavaa ja leikillistä vuorovaikusta, jossa niin lasten kuin aikuistenkin on hyvä kasvaa, oppia ja onnistua! Työsi tukena toimii oma tiimi sekä toimintayksikön laaja-alainen erityisopettaja ja kaksi päiväkodin johtajaa. 

Tervetuloa toteuttamaan laadukasta varhaiskasvatusta ja tuen käytänteitä yhteistyössä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa!

Jos kiinnostuit, soita niin kerromme mielellämme lisää toimintayksiköstämme sekä tämän tehtävän mahdollisuuksista! Aloitamme haastattelut jo rekrytointivaiheen aikana.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2122,24  euroa/kk (35h vkossa työajalla), lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan, Osa-aikatyö 35h/vko


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja
Terhi Aarnio
040 664 2797
[email protected]

Päiväkodin johtaja
Johanna Ahokas
043 824 9240
[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 12.06.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Taidepedagogi, Keimolanmäen päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti