Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Talous- ja hallintoassistentti, Millog Marine & Power Oy Hämeenlinna

Toimintamme kasvaessa haemme Millog Marine & Power Oy (entinen Hämeen Diesel Oy) Hämeenlinnaan

TALOUS- JA HALLINTOASSISTENTTIA

monipuolisiin talouden ja hallinnon avustaviin tehtäviin.

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun.


Olisitko etsimämme osaaja?

Tehtäviisi kuuluvat yleisten toimistotöiden lisäksi mm. osto- ja myyntireskontra, ERP-järjestelmätuki, puhelinvaihteen hoito ja mahdolliset muut avustavat tehtävät valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Olet tärkeässä roolissa myös kesällä uuden ERP-järjestelmän käyttöönotossa.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallisen alan koulutus sekä tarvittavaa kokemusta alalta. Olet tarkka ja järjestelmällinen, ja siedät ajoittain myös rutiininomaisia tehtäviä. Työskentely on itsenäistä, mutta työssä saat kuitenkin tarvittavaa tukea myös Teijon ja Vantaan yksiköiden talous- ja henkilöstöosastolta.

Katsomme eduksi toiminnanohjausjärjestelmien (mm. SAP) tuntemuksen.


Millog Marine & Powerissa töissä?

Millog-yhtiöihin kuuluva Millog Marine & Power Oy (entinen Hämeen Diesel Oy) on toiminut luotettavasti yli 55 vuotta. Yritys huoltaa ja korjaa diesel- ja bensiinimoottoreita ja työkonevaihteistoja sekä myy tehdasuusia ja peruskorjattuja vaihtomoottoreita. Toiminta-alue ulottuu Suomen lisäksi Pohjoismaihin sekä Baltian alueelle. Asiakaskuntaa löytyy niin satamista, sahoista, paperi- ja kaivosteollisuudesta kuin raskaan kaluston rahtiliikenteestä.

Olet osa ammattitaitoista työyhteisöä. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtävään. Pääset heti hyödyntämään osaamistasi ja työssäsi pääset myös kehittämään osaamistasi. Panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.


Lisätiedot ja hakeminen

Haluatko kuulla lisää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Nieminen, puh. 0400430103.

Hae tehtävää viimeistään 19.2.2023 nettisivujemme kautta osoitteessa https://millog.fi/avoimet-tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hakuaika päättyy: 19.02.2023 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talous- ja hallintoassistentti, Millog Marine & Power Oy Hämeenlinna

Hämeenlinna
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 20.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti