Skip to main content

Talousasiantuntija

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Yhteiset palvelut
Kasvatuksen ja oppimisen toimiala, talous- ja hallintopalvelut
Silkkitehtaantie 5C, 01030 Vantaan kaupunki

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2023 alkaen 
(tai aloitus sopimuksen mukaan).

Sinä taloushallinnon ammattilainen, tunnetko talouden suunnittelun, raportoinnin ja -seurannan tehtävät omiksesi? Vantaan kaupungin kasvatuksen ja oppimisen toimiala hakee talousasiantuntijaa toisen asteen koulutukseen.

Talousasiantuntijan tehtäviin kuuluvat taloussuunnitteluun, -seurantaan ja ennustamiseen sekä kustannustenlaskentaan, raportointiin ja talouden kehittämiseen liittyvät tehtävät. Talousasiantuntija kerää, luokittelee ja tuottaa rahoitus- ym. säädöksien mukaista tietoa. Talousasiantuntija tuntee ajantasaisen taloustilanteen, pystyy ennustamaan taloutta sekä informoi johtoa taloudesta. Talousasiantuntija valmistelee vastuualueensa talousarvioesitykset ja käyttösuunnitelmat, seuraa suunnitelman toteutumista, huolehtii asianmukaisesta kirjanpidosta ja tarvittavista sisäisistä ja ulkoisista talousraporteista.

Vastuualueina tässä tehtävässä ovat ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus. Talousasiantuntija sijoittuu toimialan talouspalveluihin, jossa työskentelee talousasiantuntijoiden lisäksi tilasto-, ympäristö- ja palveluverkkoasiantuntijoita. Kaupungissa on viisi suomenkielistä lukiota ja yksi ruotsinkielinen lukio sekä Vantaan ammattiopisto Varia. Tehtävä edellyttää työskentelyä myös Varian tiloissa.

Kasvatuksen ja oppimisen toimiala vastaa vantaalaisesta varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta, lukiokoulutuksesta ja ammatillisesta koulutuksesta. Meillä on viihtyisät ja modernit työtilat keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tikkurilassa ja tarjoamme mahdollisuuden yhdistellä joustavasti lähi- ja etätyötä.

Vantaalla viihtyy varmasti   

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.   

Tarjoamme työntekijöillemme lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaseteleitä. Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta lomiin eivätkä lauantait kuluta kertyneitä lomapäiviä.    

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla! Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, pääset tutustumaan Vantaaseen työnantajana Valitse Vantaa -nettisivullamme.

Toivottavasti saimme mielenkiintosi heräämään. Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme! Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kykyä kehittää toimintaa tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja ja tietoteknisiä taitoja.

Luemme eduksi: Luemme eduksi ammatillisen koulutuksen koulutus- ja rahoitusjärjestelmän ja niihin liittyvän lainsäädännön tuntemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3217,57
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Lisätietoja avoimesta tehtävästä antavat:

Talouspäällikkö
Markus Renner
050 302 5187
[email protected]
Tavoitettavissa 1-2.12 klo 9:00-16:00 ja 9.12. klo 9:00-16:00

Vantaan ammattiopisto Varia
yhteisten palvelujen päällikkö
Tuula Kiiskinen
040 193 9048
[email protected]

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 12.12.2022 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talousasiantuntija

Vantaa
Vakituinen
Ei työkokemusta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 12.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti