Skip to main content

Talousassistentti Kespet Oy:lle Jyväskylään

Haemme talousassistenttia Kespet Oy:lle Jyväskylään!

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi myyntilaskutukseen, reskontrien hoitoon, erilaisiin toimistotöihin sekä palkanlaskentaan ja kirjanpitoon liittyviä tehtäviä. Työ on monipuolista ja pääset olemaan yhteydessä Kespetin eri sidosryhmien kuten tuotannon ja myynnin henkilöiden kanssa. Työssä käytät Kespet Oy:n toiminnanohjausjärjestelmää sekä MS-Officea kuten exceliä.

Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Työsuhteessa olet vuokratyöntekijänä Adeccon kirjoilla, mutta sijaisuuden jälkeen voi olla mahdollista rekrytoitua asiakkaalle.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta osaamista taloushallintoon liittyvistä asioista ja hyviä tietotekniikkataitoja mm. excelin käyttöä. Toivomme, että olet tarkka ja järjestelmällinen henkilö, joka omaa hyvät sosiaaliset taidot ja yhteistyötaidot. Tärkeintä on, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja sitoutunut työhösi. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi merkonomi. Englannin kielen taito katsotaan eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä.

MITÄ TARJOAMME

Kespetillä pääset työskentelemään avoimessa työilmapiirissä, jossa aina autetaan. Saat kattavan perehdytyksen työn alussa. Työtä tehdään tosissaan, mutta ei totisesti, huumori kuuluu jokaiseen työpäivään. Saat monipuolista kokemusta talousassistenttina toimimisesta ja opit varmasti uutta.

Lisäksi Adeccolla etuuksia on:

- Adeccon Earn&Learn -etu
- Alennuksia Fitness24/7-kuntosalille
- Alennuksia Jyväskylän paikallisissa yrityksissä

Työsuhteessa palkkasi on 2200-2500 €/kk riippuen osaamisestasi. Työsuhde alkaa elokuussa.

Yrityksestä Kespet Oy

Kespet Oy aloitti toimintansa vuonna 1977 ja keskittyy nykyään peltipäällystetuotantoon. Asennusvalmiit Kespet peltipäällyste- ja alusraudoitusjärjestelmät ovat laadukas ja taloudellinen ratkaisu. Tuotteet valmistetaan laatuvalvotuissa, standardisoiduissa prosesseissa nykyaikaisilla tuotantolinjoilla. Automatisoitu tuotantomme varmistaa Kespet -peltipäällysteiden ja eristyksen alustukiraudoitusjärjestelmien onnistuneen asentamisen. Kespetin tuotteiden valmistus ja suunnittelu on sertifioitu ISO9001:2015 ja ISO14001:2015 laatu- ja ympäristöjohtamisjärjestelmien mukaisesti.

Kespet Oy:n tuotanto sijaitsee Vaajakoskella Jyväskylässä. Tammikuusta 2024 alkaen Kespetin myyntiorganisaatio siirtyi osaksi ISOPARTNER-ketjua ja Kespetin tuotevalikoima siirtyi osaksi ISOPARTNERin valikoimaa. ISOPARTNER on erikoistunut teknisten eristeiden innovatiivisten ratkaisujen jakeluun ja kehittämiseen.

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää 24.7.2024 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä hausta vastaavaan HR-konsulttiin Adeccolla:

Janika Pasanen, Adecco
puh. 040 185 1999, sähköposti: [email protected]

Kiitos hakemuksestasi!

Avainsanat
talousassistentti, Kespet Oy, Isopartner Oy, Jyväskylä, Adecco

Lisätietoja tehtävästä antaa: Janika Pasanen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti