Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, Jyväskylä

Oletko sinä etsimämme henkilö, jolta luonnistuu niin palkanlaskentaan kuin laskutukseen liittyvät tehtävät sekä erityisesti tilinpäätöksen tekeminen? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme taloushallinnon ammattilainen asiakasyrityksellemme. Nyt on nimittäin etsinnässä vahvat kirjanpitäjän taidot omaava taloushallinnon osaaja.

TEHTÄVÄSI

Päivittäiset työtehtävät muodostuvat monipuolisista kirjanpidon tehtävistä, joihin kuuluvat muun muassa palkanlaskenta, laskutus ja raportointi. Automatiikka hoitaa merkittävän osan reskontran tehtävistä, joten pääpaino työtehtävissä on nimenomaan kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävissä.

Arvostamme kiinnostusta myös kehittävään lähestymiseen omassa työssä, sillä innostus ottaa asiakkaan taloushallinnon ohjelmiston kehitystyö työn alle, on tärkeä osa tätä tehtävää.

ODOTUKSEMME

Toivomme, että sinulle on jo kertynyt jonkin verran kokemusta kirjapidon työtehtävistä sekä muista taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme aikaisempaa mahdollista kehitystyökokemusta järjestelmäpuolelta. Toivomme myös, että olet työskentelytyyliltäsi aktiivinen tiimipelaaja sekä järjestelmällinen.

TARJOAMME

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan suomalaisessa vakavaraisessa ja kannattavassa yrityksessä, joka omaa parhaimman mahdollisen AAA-luottoluokituksen. Pääset osaksi kasvavaa kotimaista yritystä, joka tekee kaiken tuotekehityksen ja testauksen Suomessa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyisen kuukausipalkan sekä kattavan työterveyshuollon.

Työsuhde solmitaan Rainmakerin ja työntekijän välille.

KIINNOSTUITKO?

Jos tämä tehtävä kuulostaa seuraavalta askeleeltasi, niin laita hakemusta tulemaan mahdollisemman pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisimman pian, oikean henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ole rohkeasti yhteydessä rekrytoijaamme Hanna-Mari Kiljuseen ([email protected] / 040 7147991). Tavoitat hänet parhaiten ma-pe klo 9-16 välisenä aikana.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 04.07.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti