Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Talouspäällikkö

Etsimme Suomen Keskinäiselle Lääkevahinkovakuutusyhtiölle TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtävät 

Talouspäällikkönä tulet vastaamaan Lääkevahinkovakuutuksen taloushallinnosta sekä sisäisestä ja ulkoisesta talousraportoinnista. Lisäksi osallistut sijoitustoimintaan ja vastaat sijoitusraportoinnista sekä muista sijoitustoiminnan ns. middle office -tehtävistä. Varsinainen kirjanpito viranomaisraportointeineen on ulkoistettu, mutta rooliisi kuuluu kirjanpidon kontrollointi sekä kuukausittaisten talousraporttien laatiminen kirjanpidon tietojen perusteella.

Toimenkuvaasi tulee myös kuulumaan:

  • solvenssiraporttien kokoaminen ja raportointi Finanssivalvontaan
  • osallistuminen sijoitustyöryhmän työhön sihteerin roolissa sekä osallistuminen sijoitusinstrumenttien valintaan, salkun hallintaan ja yhteydenpitoon varainhoitajiin
  • yhteydenpito Suomen Sijoitustutkimukseen, jonne sijoitusraportointi on ulkoistettu sekä sijoitusraporttien oikeellisuuden varmistaminen

Työskentelet tiiviisti yhteistyössä Lääkevahinkovakuutuksen aktuaarin sekä riskienhallintapäällikön kanssa.

Edellytykset

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. KTM) ja kokemusta vastaavanlaisesta taloushallinnon roolista. Eduksi luemme kokemuksen sijoitustoiminnasta ja/tai solvenssiraportoinnista. Sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen osaaminen on etu. Hallitset MS Office-ohjelmat sekä taloushallinnon yleisimmät ohjelmat. Henkilönä olet järjestelmällinen, luotettava, tarkka sekä joustava ja omaksut uusia asioita nopeasti. 

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi mukavan tiimin tukemana. Toimiston viihtyisät tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan metroaseman tuntumassa. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia saapumisjärjestyksessä. Liitä tietoihisi cv:n lisäksi hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tarja Laakso, [email protected] / 020 7290 837 ja Juho Honkanen, [email protected] / 020 7290 848.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö on Suomen Lääkevahinkokorvausosuuskunnan perustama vakuutusyhtiö, joka myöntää osuuskunnalle lääkkeiden käyttäjien turvaksi lääkevahinkovakuutuksen. Lääkevahinkovakuutuksesta korvataan Suomessa kulutukseen luovutetuista tai lääketutkimuksessa käytetyistä, lääkelain mukaisista lääkkeistä käyttäjille aiheutuneet, hoitotilanteeseen nähden yllättävät haittavaikutukset. Yhtiö on pieni erikoisvakuutusyhtiö, jossa pääset näköalapaikalla perehtymään lääkevahinkoihin ja niiden korvaamiseen liittyviin erityiskysymyksiin.

Suomen Keskinäinen Lääkevahinkovakuutusyhtiö aloitti toimintansa 1.1.2012.

Siirry yrityksen verkkosivuille tästä.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talouspäällikkö

Helsinki
Etätyö, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti