Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Talouspäällikkö

Vakiintunut ja omalla alallaan menestynyt asiakasyrityksemme etsii ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiinsä kokenutta, vironkielen taitoista taloushallinnon asiantuntijaa pääkirjanpitäjäksi ja toimiston vastaavaksi.

Työtehtävät

Kokeneena taloushallinnon ammattilaisena hoidat omat asiakkaasi, tuet ja neuvot muita sekä toimit toimiston vastuullisena asiantuntijana ja toimit pienelle tiimille esihenkilönä.

Vastaat omien asiakkaittesi taloushallinnosta, kirjanpidosta, palkanlaskennasta (pienimuotoisesti, sillä yrityksessä on erillinen palkkatiimi), tilinpäätöksestä sekä päivittäisestä asiakaspalvelusta ja uusien asiakkaiden kotiuttamisesta. Tiiminvetäjänä vastaat tiimistäsi sekä heidän jaksamisestaan ja tukemisestaan.

Sinulla on aito halu palvella niin kollegoitasi kuin asiakkaitasi ystävällisesti, ammattitaitoisesti sekä konsultoivasti. Haluat myös aktiivisesti kehittää omaa ammattitaitoasi.

Toivomme sinulta

- vähintään 5 vuoden monipuolista työkokemusta ml. tilitoimistoympäristössä (ei ehdoton)
- tiimivetokokemusta tai edellytyksiä siihen esim. luottamustehtävien tmv. parista
- juoksevan kirjanpidon ja tilinpäätöksen kokemusta (palkanlaskennan osaaminen luetaan eduksi)
- viron ja suomen kielten sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa, englannin kielen kohtuullinen taito on eduksi
- proaktiivisuutta ja kykyä kommunikoida ystävällisesti asiakkaiden ja kollegoidesi kanssa sekä palvelualttiutta
- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
- kokemusta sähköisistä taloushallinto-ohjelmistoista, asiakkaalla on käytössä Fivaldi
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä hallita kokonaisuuksia

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisen ja ammatillisesti kehittävän työtehtävän erikokoisten ja vaihtelevien asiakasyritysten taloushallinnossa.

Osaavat ja palveluhenkiset työntekijät ovat yrityksen toiminnan vahva perusta ja asiakkaamme tarjoaakin sinulle erittäin kilpailukykyisen kokonaispalkan ammattitaidolla tehdystä työstä sekä joustavat työajat eli käytännössä voit toimia etänä tai toimistolla melko vapaasti ja näin myös muu tiimi toimii. Alkuun toki toiveena on enemmän läsnäoloa toimistolla.

Tässä yrityksessä ihmiset viihtyvät ja se näkyy jokapäiväisessä työssä niin asiakkaille kuin jokaiselle tiimin jäsenellekin ja toivomme sinun varmistavan ja edesauttavan viihtymistä myös jatkossa.

Lisätiedot

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen hakuohjeidemme mukaisesti.

Aloitamme haastattelut välittömästi, joten laita oma hakemuksesi pikaisesti ja kerro, miksi juuri sinä olisit asiakkaamme uusi pääkirjanpitäjä ja tiimiläinen.

Tehtävän aloitus on vuoden alusta.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tehtävästä saat Poolia Suomi Oy:n konsulteilta:

Tarja Laakso
[email protected]
020 7290 837

Sanna Majava
[email protected]
020 7290838

Hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen ja ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää. Huomioithan, että hakuprosessi on jo käynnistynyt ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi mitä pikimmin! Ilmoitus poistetaan heti kun tehtävä on täytetty.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talouspäällikkö

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti