Skip to main content

Haemme TARJOILIJOITA Kouvolassa sijaitseviin asiakasyrityksiimme. 

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta. Pidät aktiivisesta asiakaspalvelusta, eikä tiukkakaan työtahti häiritse suoritustasi. Aito into ja kiinnostus työhön sekä joustava asenne asiakkaiden palveluun ovat kaiken a ja o. Sujuva suomen kielen taito on välttämätön. 

Työvuoroja on niin arkisin kuin viikonloppuisin, pääpainon ollessa kuitenkin viikonlopuilla. Töitä on tarjolla vaihtelevasti baaritarjoilun sekä á la carte- ja tilaustarjoilun parissa.

Mikäli koet, että tämä on juuri sitä mitä etsit, jätä hakemuksesi pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 10-15 Nora Vuorio, p. 044 427 2320/[email protected]

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen. 

Haku päättyy: 31.05.2023 23:59

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija

Iitti
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 26.05.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti