Skip to main content

Tarjoilija, Classic Pizza, Design Hotel Levi

Classic Pizza on yksi Design Hotel Levin ja Levi Hotel Span ravintoloista. Etsimme asiakkaallemme tarjoilijoita Classic Pizzaan Leville tulevaan talvikauteen! Työt alkavat marraskuussa ja kestävät vappuun saakka.

Design Hotel Levi ja Levi Hotels Spa sijaitsevat Suomen johtavan hiihtokeskuksen rinteiden juurella, Levin tunturikylän sydämessä, lähellä kylpylämme altaita ja hyvinvointipalveluita, monipuolista ravintolavalikoimaa sekä kattavia palveluita. Samalla villi tunturiluonto on aina aivan nurkan takana. Täällä voit yhdistää työn ja vapaa-ajan upeissa tunturimaisemissa ja saada repun täyteen uusia kokemuksia & elämyksiä tulevaisuutta varten!

Classic Pizza on perinteisiin luottava, jatkuvasti uudistuva pizzaravintola missä asiakkaille tarjotaan viihtyisä ympäristö, ystävällinen vastaanotto, tyylikäs tarjoilu ja herkullinen ruoka- ja juomaelämys. Työt alkavat marraskuussa ja kestävät huhtikuulle 2025 saakka. Ravintola on avoinna päivittäin ja työvuorot ajoittuvat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti klo 13:00 - 22:00 väliselle ajalle.

Toivomme sinulta:

  • Koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan työtehtävistä
  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • Halua työskennellä osana loistavaa tiimiä ja puhaltaa reippaasti yhteen hiileen
  • Joustavuutta ja oma-aloitteisuutta, koska työhön kuuluu myös yksintyöskentelyä
  • Sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme anniskelu- ja hygieniapassin, mutta nämä pystyy suorittamaan myöhemminkin.

Tarjoamme sinulle:

  • Kansainvälisen ilmapiirin Suomen suurimmassa laskettelukeskuksessa
  • Palkkaus TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden (12,99 - 14,26€/h) tai sopimuksen mukaan
  • Baronan työetujen lisäksi työntekijöille tarjotaan hotellin omat erinomaiset henkilöstöedut
  • Kimppa-asunto mahdollisuuden

Haethan paikkaa pikemmiten, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksen, CV:si palkkatoiveineen sekä suosittelijan yhteystiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Suvi Willström, [email protected], +358 50 442 6912 ja Roosa Räikkönen, +358 44 4602 183, [email protected]

Hae paikkaa viimeistään 14.07.2024 20:59 mennessä.

Levin Matkailukeskus Oy

Levi Hotel Spa Resort sijaitsee 170 kilometriä napapiirin pohjoispuolella. Aikoinaan pieni lappilainen kylä, Levi on tänä päivänä yksi Pohjoismaiden johtavia laskettelukohteita sekä Suomen suosituin ympärivuotinen aktiviteettikeskus. Levi on legendaarisesta yöelämästään tunnettu urbaani lomakeskus keskellä Lapin erämaata, joka tarjoaa monipuolisia palveluita, aktiviteetteja ja viihdettä sadoilletuhansille kotimaisille ja ulkomaisille kävijöille vuosittain.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Classic Pizza, Design Hotel Levi

Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.07.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Levin Matkailukeskus Oy
Kittilä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti