Skip to main content

Tarjoilija kesäksi

Miltä kuulostaisi kesätyö upeissa maisemissa veden äärellä sijaitsevassa ravintolassa? 

Haemme asiakkaamme kesäksi iloisia ja asiakaslähtöisiä TARJOILIJOITA hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevaan ravintolaan. Tehtävänäsi on pitää sali siistinä ja huolehtia asiakkaiden viihtyvyydestä, sekä varmistaa erinomaisella palvelulla, että asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi! Työvuorosi voivat sijoittua mille viikonpäivälle tahansa maanantaista sunnuntaihin, työtä on tarjolla arviolta noin 90h/3vko ja tekijältä odotetaan valmiutta 2-vuorotyöhön. 

Jotta voit tulla tehtävään valituksi, olisi Sinulta hyvä löytyä ainakin seuraavat ominaisuudet: 

- Alan koulutus 
- Voimassa oleva hygieniapassi 
- Aiempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä 
- Positiivinen ja asiakaslähtöinen palveluasenne 
- Hyvä paineensietokyky, joustava asenne ja taito hymyillä myös hektisessä työympäristössä 
- Hyvä suomen kielen taito 

Tarjoamme työsuhteen, jossa sinua arvostetaan, sekä ammattitaitosi mukaisen palkkauksen (vähintään MaRa:n TES, alk. 12,77€/h). 

Työt alkaa toukokuun alussa ja kestää ainakin syyskuun loppuun. Työsuhde on siis määräaikainen kesän yli. Omalla tekemisellä voit myös mahdollistaa työsuhteen jatkon syyskuun jälkeen!

Parhaat kesätyöpaikat jaetaan nyt, joten mikäli rupesi kiinnostamaan ja Sinulla on kesän suunnitelmat vielä auki, niin jätähän pikaisesti hakemusta! Haastattelemme jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Ville Väkeväinen / ville.vakevainen(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mikäli tämä ei kuitenkaan osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija kesäksi

Päijät-Häme
Lahti
Määräaikainen ja projektityö, Kesätyö

Julkaistu 26.02.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti