Skip to main content

Tarjoilija kesäksi, Roka Kitchen & Wine Bar

Roka Kitchen & wine bar, A la carte tarjoilija

ROKA KITCHEN & WINE BAR

Tunnelmallinen bistro Ranskassa, tapaksia Espanjassa, itse tehtyä pastaa Italiassa, makuja ja viinejä ympäri maailmaa. Nämä halusimme tuoda Rovaniemelle, lähelle sinua! Roka Kitchen & Wine Barista teimme uudenlaisen olohuoneen makuelämyksille, laatuviinejä ja cocktaileja myöten.

Roka Kitchen & Wine Barin makumaailmassa on rento pohjoissuomalainen ote, johon lisämaustetta haetaan eurooppalaisista keittiöistä. Raaka-aineiden arvostus näkyy lautasella; laadukkaista aineksista koostetut annokset korostavat raaka-aineiden omaa puhdasta ja selkeää makua ja ulkonäköä.

Roka Street Bistro on 25 paikkainen kortteliravintola, jossa tarjotaan sitä mitä parhaiten osataan; parhaista raaka-aineista valmistettua katuruokaa sekä bistrotyylisiä aitoja makuja ja palvelua, laatujuomia unohtamatta.

Etsimme kesäksi tarjoilijaa huipputiimiin laadukkaaseen Roka Kitchen & Wine bariin.

Työtehtäviisi kuuluu a la carte tarjoilu kokonaisuudessaan.

Vaatimuksena on noin vuoden kokemus ravintola-alalta. Sinulla tulisi olla aitoa halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä sekä olisi hyvä löytyä paineensietokykyä ja tilannetajua kiireessäkin. Kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan sekä reipas ja iloinen asenne ratkaisee! Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osana huipputiimiä Roka-perheessä. Täällä saat olla iloinen oma itsesi ja pääset kehittämään itseäsi tarjoilijana.   

Aloitus on sopimuksen mukaan/kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun saakka. Mahdollisuus myös jatkaa sesonkiin.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta? 

 • Hymy ei hyydy asiakaspalvelutilanteissa ja olet loistava tiimipelaaja.
 • Sinulla löytyy hyvää asennetta työntekoon.
 • Kokemusta ravintola-alalta.
 • Anniskelu- ja hygieniapassi.
 • Suomenkielen osaaminen on välttämätön.

 Mitä me tarjoamme sinulle?

 • Palkkauksen osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. 
 • Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat.
 • Mahdollisuuden uuteen ja nykyaikaiseen henkilöstömajoitukseen

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

 1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
 2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
 3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

 

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: [email protected] tai 040-6238068

 

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Haku päättyy: 23.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija kesäksi, Roka Kitchen & Wine Bar

Lappi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Company Personnel: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti