Skip to main content

Tarjoilija kesäksi Sokos Hotel Vaakunan

Haemme kesäksi tarjoilijaa Sokos Hotel Vaakunassa sijaitsevaan Le Blason Ravintolaan!

Haemme tarjoilijaa kesäksi Sokos Hotel Vaakunaan!

Työ on määräaikainen 1.5-20.8.2023 ja viikkotunnit ovat 90 h / 3vko. 

Työtehtävänäsi on ala carte tarjoilu ravintola Le Blasonissa, kokous- ja tilaustarjoilut sekä aamiaistarjoilu. Tehtävään haetaan innokasta tekijää kuka ei haasteita pelkää. Tässä on oiva mahdollisuus päästä kehittämään osaamistaan ravintola-alalla upeissa puitteissa monipuolisten työtehtävien parissa. Tehtävässä pärjää asiakaspalvelusta syttyvä ja omatoiminen tekijä, kuka haluaa kehittää omaa ammattitaitoaan, tehtävään saat perehdytyksen ja tiimin tuen. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta alan konkari sinun ei vielä tarvitse olla.

Täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi ja kerro meille osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä saat Amikon Joonalta, p.050 3397633, [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija kesäksi Sokos Hotel Vaakunan

Hämeenlinna
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti