Skip to main content

Tarjoilija kesätyöhön Rock`n Roll Dineriin

Rock`n Roll Diner on aivan Kokkolan keskustassa toimiva 50-luvun tyylinen ravintola, joka valmistaa hyvää ruokaa hyvistä raaka-aineista. Ravintola tarjoaa amerikkalaiseen tyyliin toteutetun elämyksen, joka koostuu maistuvasta ruuasta ja tyylilleen uskollisesta, viimeistellystä miljööstä.

Haemme Kokkolan Rock`n Roll Dineriin aurinkoisella asenteella varustettua TARJOILIJAA kesätöihin

Toivomme sinulla olevan jo jonkin verran kokemusta tarjoilusta sekä palavaa halua kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Voit siis olla vasta uraasi aloitteleva tai jo alalla pidempään viihtynyt osaaja.

Tärkeintä kuitenkin on, että olet hyvä tyyppi, joka työskentelee saumattomasti osana ravintolan tiimiä ja rakastaa asiakaspalvelua. Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias työkavereitasi kohtaan. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää elokuun loppuun. Tunteja on tarjolla ainakin 75h / 3 vkoa. Palkkaus on Tes:in mukainen.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja valinta tehdään oikean henkilön löydyttyä, joten jos koet tämän olevan sinun juttusi, toimi HETI! Voit myös tutustua tulevaan työpaikkaasi tästä linkistä.

Hae paikkaa viimeistään 28.02.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: annika.rintamaki@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija kesätyöhön Rock`n Roll Dineriin

Barona HoReCa
Kokkola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti