Skip to main content

Tarjoilija, Malskin Bistro

Malskin Bistro sijaitsee entisen Lahden Mallasjuoman tehdaskiinteistössä. Malskin kiinteistöstä löydät meidän lisäksi monia muita toimijoita, mm. Lahden visuaalisten taiteiden museon Malvan sekä Kahiwan kahvilan ja paahtimon. Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista tulitpa sitten yksin, ystävien kanssa tai yrityksen seurassa. Lue lisää: malskinbistro.fi 

Haemme Malskin Bistroon TARJOILIJAA.

Pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä mahtavassa työympäristössä. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta ravintola-alalta lounas-, a la carte- sekä tilaustarjoilusta. Tehtävään tarjotaan kuitenkin kattava perehdytys, joten tärkeimpänä edellytyksenä katsomme reippaan ja innokkaan asenteen työtä kohtaan. Olet asiakaspalveluhenkinen ja loistava asiakaskokemus on sinulle tärkeää. Eduksesi on, jos osaat jo hieman suositella viinejä ja asiakaspalvelu onnistuu tarvittaessa englanniksi. Hektisyys tai vaihtelevat työpäivät eivät saa sinua häkeltymään, toki tukenasi on energinen ja ammattitaitoinen tiimi.  

Tehtävä edellyttää voimassa olevia hygienia- ja anniskelupassia. 

Kyseessä on määräaikainen, osa-aikainen työsuhde. Töitä on tarjolla ainakin kesän loppuun asti, mahdollisuus myös pitempään työsuhteeseen. 

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan, viimeistään maaliskuun alussa.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, [email protected], puh. 0440294444. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Malskin Bistro

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti