Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilija, Myllyranta Ylivieska

Haemme asiakkaallemme TARJOILIJAA pidempiaikaiseen työsuhteeseen Myllyrantaan Ylivieskaan

Myllyranta tarjoaa arkisin lounasta noutopöydästä sekä monipuolisia a la carte-annoksia niin lounasaikaan kuin muutoinkin keittiön aukioloaikojen mukaan. Lisäksi palvelutarjonnasta löytyy pitopalvelu sekä ravintola Myllyrannan tiloissa voidaan järjestää erilaisia tilaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Myllyranta sijaitsee Ylivieskan keskustassa, joen äärellä.

Etsimme asiakaspalvelusta nauttivaa, iloista ravintolatyöntekijää. Työvuorot ajoittuvat maanantain ja sunnuntain välille ja tehtävässä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön. Ravintolan tarjoilijana pidät huolen mm. että sali on viihtyisä ja asiakkailla riittää ruokaa ja juomaa sekä tietysti normaali kassatyöskentely kuuluu toimenkuvaasi. Edellytämme suomen kielen taitoa ja anniskelupassia.
Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työ on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on myös mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen / vakituiseen työsuhteeseen.

Eduksesi on mikäli omaat alalle soveltuvan koulutuksen sekä kokemusta tarjoilijan tehtävistä. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättömyys, koska oikea asenne ratkaisee! Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet tehokas ja joustava tekijä, jonka hymy ei hyydy kovassakaan kiireessä. Nautit ainutlaatuisten asiakaskokemusten luomisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parasta palvelua. 

Kiinnostuitko työtehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa Irene Salmela p.040 187 0854, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Myllyranta Ylivieska

85200 Alavieska
85500 Nivala
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti