Skip to main content

Tarjoilija, Olavinlinna, kesätyö

Legendaariset Savonlinnan Oopperajuhlat ovat täällä taas! Miltä kuulostaisi työskennellä ensi kesänä Saimaan rannalla osana iloista ja työtä pelkäämätöntä työyhteisöä?

Haemme tarjoilijoita kesäksi 2024 työskentelemään ainutlaatuisen kansainvälisen tunnelman pariin Olavinlinnaan! Olavinlinnan ravintolat tarjoavat laadukkaat kulinaristiset nautinnot oopperaelämysten rinnalle.

Tehtävässä pääset todella näyttämään taitosi tarjoilijana, kehittymään työssäsi ja tarjoamaan mieleenpainuvia kokemuksia asiakkaille laadukkaissa ravintoloissa. Huomiomme myös uransa alussa olevat innostuneet asiakaspalveluhenkiset ehdokkaat! Olavinlinnan ravintoloiden lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä myös muissa Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa Savonlinnan komeassa kesässä!

Tarjolla on kesätyö Olavinlinnan ravintoloissa ja tunteja on tarjolla sopimuksen mukaan. Sopimuksen pituus määritellään tilanteesti mukaan, mutta toivomme mahdollisuutta työskennellä heinäkuusta elokuuhun. Palkkaus vähintään TES mukainen, ammattilaisten palkkaus sovittavissa erikseen ammattitaitoon perustuen.

Edellytämme sinulta

  • hygenia- ja anniskelupassi
  • hyvää suomen ja/tai englannin kielitaitoa, myös muu kielitaito katsotaan eduksi
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia tiimissä
  • paineensietokykyä ja ripeyttä
  • valmiutta työskennellä useammassa ravintolakohteessa

Tarjoamme sinulle

  • tarvittaessa majoituksen edullisin kustannuksin työsuhteen ajaksi Savonlinnassa
  • mahdollisuuden kehittää osaamistasi
  • monipuoliset työtehtävät
  • mukavan työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • vastuullisen ja luotettavan työnantajan

Kiinnostuitko ja haluat osaksi Savonlinnan vilkasta kesää?

Mikäli tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, niin laita meille hakemusta tulemaan!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Hae paikkaa viimeistään 26.02.2024 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Olavinlinna, kesätyö

Barona HoReCa
Savonlinna
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti