Skip to main content

Tarjoilija, Ravintola Andalucia Pori

Perinteitä vaaliva Ravintola Andalucia tarjoaa aitoja makunautintoja tunnelmallisessa ja rauhallisessa ympäristössä Porin keskustassa, Pohjoispuisto 4:ssä.

Ravintola Andalucia on 1970-luvun lopulla perustettu, alun perin espanjalaistyylinen ravintola. Espanjalaisuutta on vielä ripaus jäljellä, mutta tänä päivänä Andalucia tunnetaan paremmin herkkusuiden pihviravintolana, joka käyttää annoksissaan kotimaista lihaa. Tutustu meihin www.andalucia.fi

Etsimme TARJOILIJAA Ravintola Andaluciaan

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja palvelet asiakkaita kuin arvovieraita. Työskentelet hymy huulilla ja luot positiivisella asenteellasi myös ympärillesi positiivista energiaa. Olet tottunut hektiseen työympäristöön ja olet parhaimmillasi kiireen keskellä. Kielenkannat eivät kangistu, jos joudut vaihtamaan suomenkielen lennosta vaikka englanniksi. Tarjoilun salat ovat sinulla hallussa ja osaat suositella ruoka-annoksiin sopivat viinit ja tarjoilla ruoan ammattitaidolla Andalucian asiakkaille. Sinulta löytyy hygieniapassi sekä anniskelupassi ja olet vähintään 18-vuotias.

Tarjoamme sinulle 90h/3 viikkoon ja pääset osaksi Andalucian osaavaa ja kokenutta tiimiä, jotka opettavat Sinulle miten tuotetaan asiakkaille upeita elämyksiä. Pääset kehittämään omaa osaamistasi, sekä työskentelemään monipuolisessa työympäristössä.Työvuorot sijoittuvat aukioloaikojemme mukaisesti.

Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja sekä paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Tunnistitko itsesi tästä hakutekstistä? Tämä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan jätä hakemuksesi jo tänään!

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja miksi sinä olisit sopiva työntekijä tähän uniikkiin ravintolaan. Käytössämme on videohaastattelumahdollisuus, joten tarkkailehan sähköpostiasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pori Anne Koivu, puh. 045 7874 5188/ [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Ravintola Andalucia Pori

Pori
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 31.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti