Skip to main content

Tarjoilija / Saliapulainen keikkatyöhön

Haemme tarjoilijoita erilaisiin keikkatöihin ja pidempiaikaisiin työsuhteisiin Kymenlaakson alueelle.

Barona tarjoaa mahdollisuuden työskennellä erilaisissa tarjoilutehtävissä kuten saliapulaisena lounailla ja tapahtumissa tai tarjoilijana ravintoloissa sekä tilaustarjoilussa.

Tämä voi olla lisätyö opintojen ohelle tai elämäntyö, Baronan kautta pääset toteuttamaan itseäsi.

Keikkailemalla pääset kokemaan ravintolamaailman hyvän fiiliksen ja tutustumaan uusiin mahtaviin työkavereihin!

Tämän työn voi muokata omanlaisekseen. Työvuoroja on tarjolla tehtävistä riippuen joustavasti koko kesän ajan. Voit tehdä keikkoja oman käytettävyytesi mukaan ja valita itsellesi sopivimmat keikat juuri sellaisista paikoista, jotka kiinnostavat sinua! Keikkojen kautta voit löytää itsellesi vakikeikkapaikankin niin halutessasi.

Ketä haemme?

Nopeatempoinen ravintolaympäristö edellyttää työntekijöiltä kykyä työskennellä paineen alla. Toivomme, että olet positiivinen ja toimelias asiakaspalvelija, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä tai halua päästä kartoittamaan kokemusta. Tehtävään edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Palkkaus perustuu ammattitaitoon ja palkkatoiveeseen. Käytössä on matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus. Saliapulaisen tehtävissä palkka on 12-14€/h+ vuorokohtaiset lisät. Ammattilaisen palkkaus sovitaan aina erikseen ammattitaitoon perustuen n. 14-17€/h välille.

Ennen töiden aloitusta tarvitset hygieniapassin sekä terveydentilatodistuksen.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Hae paikkaa viimeistään 21.07.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija / Saliapulainen keikkatyöhön

Barona HoReCa
Kotka
Hamina
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 16.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti