Skip to main content

Tarjoilija, Savonlinna

Haluatko työskennellä joustavasti ja sovittaa työvuorosi oman elämäntilanteesi mukaan? Baronalaisena se onnistuu! Etsimme nyt keikkatarjoilijoita Savolinnan seudulle syksyä ja pikkujoulukautta ajatellen! Mikäli olet etsimämme iloinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilö, jatka lukemista.

Työskentelet keikkaluonteisesti eri asiakasyrityksissämme Savonlinnan alueella, joten pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa työympäristöissä, esimerkiksi tapahtumissa sekä juhlissa, à la carte- ravintoloissa ja hotelleissa.

Työtä tehdään pääasiassa viikonloppu iltaisin, joten tämä työ sopii loistavasti opiskelijalle tai toisen työn oheen! Saat itse valita työvuoroja sovelluksen kautta, joten työ on todella joustavaa ja sovitettavissa omaan elämäntilanteeseesi.

Toivoisimme, että sinulta löytyisi alan koulutus tai aiempaa työkokemusta à la carte- ja/tai tilaustarjoilijan töistä. Työssä tarvitset myös hygieniapassin sekä voimassa olevan terveydentilatodistuksen (ent. salmonellatodistus), mutta voit hankkia nämä rekrytointiprosessin edetessä.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoa sekä kehittyä työssä. Barona on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Työllistyminen tapahtuu Barona Horeca Oy kautta.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus tulemaan ja tule osaksi iloista joukkoamme! Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa viimeistään 25.09.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: 050 3223278

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija, Savonlinna

Barona HoReCa
Savonlinna
Varkaus
Mikkeli
51900 Juva
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona HoReCa
Rantasalmi
Barona HoReCa
Helsinki
Barona HoReCa
Jyväskylä
Barona HoReCa
Vantaa
Barona HoReCa
Vaasa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti