Skip to main content

Tarjoilija Star Arctic Hotel Saariselkä

Yksityisomisteinen Star Arctic Hotel Saariselkä sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Kaunispään huipulla, Suomen Lapissa. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiviteettejä asiakkailleen, joten he tarvitsevat osaavia ja innostuneita käsipareja joukkoonsa!
Etsimme pieneen idylliseen joukkoon tiimipelaajia, joiden tähtäimessä on hyvän ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen luominen asiakkaille. Toivomme sinulla olevan halua kehittyä ja oppia uutta ja olet valmis tarvittaessa auttamaan työkaveria yli osastorajojen.

Etsimme TARJOILIJOITA asiakkaallemme määräaikaiseen työsuhteeseen talvikaudeksi 2023-2024! Työt alkavat marraskuun puolen välin tietämillä. Mahdollisuus myös lyhyempään työsuhteeseen sovitusti esimerkiksi marraskuun puolesta välistä loppiaiseen saakka.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta tarjoilijan työstä, mutta osaamista tärkeämpää on iloinen mieli ja hyvät asiakaspalvelutaidot. Työvuoroja tarjolla aamusta iltaan. Sinulla tulee olla hygienia- ja anniskelupassi, mutta ne onnistuu hankkia myös työsuhteen aikana. Toviottavasti puhut sujuvasti ainakin englantia, muut kielet katsotaan eduksi. Kohteen sijainti huomioiden toivomme ajokortillisia hakijoita.

Työ on pääosin 2-vuorotyötä ja työajat sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 90h/3viikkoon, mahdollisuus myös täysiin tunteihin.

Palkkaus vähintään TES:in mukainen kokemusvuodet huomioiden. Sopimuspalkka myös mahdollinen. Maksullinen kimppa-asuminen järjestyy 250eur kuukausivuokralla Saariselän keskustassa.

Mikäli Sinulla on intoa ja halua työskennellä ja asua Lapissa, niin laitahan hakemusta tulemaan. Teemme valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultit Suvi Willström, +358 50 4426 912 ja Niklas Gagneur +358 44 4602 183 . Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Hae paikkaa viimeistään 11.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 050 4426912

Star Arctic Oy

Vuoden 2016 alussa saman intohimon jakaneet kaksi perhettä päättivät perustaa hotellin Kaunispään huipulle Saariselälle. Miksi? Syy on yksinkertainen – me olemme rakastuneita tähän arktiseen alueeseen. Suomen Lapin luonnon kauneus on niin puhdas ja voimakas, jonka huomaa, kun jylhä erämaa kylpee keskiyön auringon valossa tai revontulet tanssivat pimeällä yötaivaalla. Täällä asuminen on kuin olisi unessa, josta ei halua herätä. Sen vuoksi haluamme jakaa kanssanne rakkautemme Suomen Lappia kohtaan.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija Star Arctic Hotel Saariselkä

Star Arctic Oy
Inari
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti