Skip to main content

Tarjoilija tai saliapulainen keikkatyöhön Kuopioon

Kuuletko ravintolan kutsun ja iloisten asiakkaiden puheensorinan? Erilaiset tilaisuudet kutsuvat luokseen TARJOILIJOITA ja SALIAPULAISIA työskentelemään eri asiakasyrityksiimme tarjoilukeikoille ympäri Kuopiota!

Haemme ravintola-alan osaajia työskentelemään asiakasyrityksissämme eri kohteissa ja tapahtumissa Kuopion alueella.

Tarjoilijana työhösi kuuluvat niin baari- kuin a la carte tarjoilu, mutta ennen kaikkea painopiste on loistavassa asiakaspalvelussa. Arvostamme reipasta ja ripeää työotetta sekä kykyä toimia niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin.

Saliapulaisena työtehtäväsi voivat koostua salin puolen avustavista tehtävistä, kuten blokkaamisesta, prikan käytöstä ja kattamisesta. Sorminäppäryys on plussaa servettejä taitellessa.

Työssä tarvitset hygieniapassin ja terveydentilatodistuksen - mikäli sinulla ei vielä näitä löydy, niin olethan valmis suorittamaan ne työsuhteen ensimmäisten kuukausien aikana. Anniskelupassi on eduksesi.

Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi opiskelun oheen tai lisätyöksi oman vakityön oheen. Keikkojen kautta voit löytää myös itsellesi vakipaikankin niin halutessasi.

Baronan edut käytössäsi: Kun työllistyt Baronalle, saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Täytä hakemus pikaisesti, kutsumme haastatteluun jo hakuaikana!

Hae paikkaa viimeistään 03.12.2023 21:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilija tai saliapulainen keikkatyöhön Kuopioon

Barona HoReCa
Kuopio
71800 Siilinjärvi
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti