Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tarjoilijaksi Satamakapteeni Oy:lle

Satamakapteeni Oy on Korpilahden satamassa toimiva palvelu- ja ravintolakeskus, joka tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut Päijänteen hienoissa maisemissa. Satamakapteenin suurella terassilla ja ravintolassa voit nauttia ravintolatarjonnan lisäksi myös erilaisista tapahtumista läpi kesän. Lisätietoja yrityksestä saat osoitteesta: https://www.satamakapteeni.fi/

Haemme nyt asiakkaallemme Satamakapteeni Oy:lle TARJOILIJOITA Korpilahden toimipisteelle.

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen työtehtävän
  • kattavan perehdytyksen
  • työympäristön Päijänteen hienoissa maisemissa
  • neuvoteltavissa olevan palkkauksen

Työtehtäväsi Satamakapteenissa sisältää niin kassatyöskentelyä, pöytiintarjoilua kuin anniskeluakin. Työ on kokoaikaista, ja työsopimus solmitaan aluksi määräaikaisena, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa.

Toivomme, että sinulta löytyisi aikaisempaa kokemusta, tai tehtävään valmistava koulutus, mutta haluamme kuulla sinusta, vaikka et olisi vielä valmis tekijä, sillä tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Etsimällämme henkilöllä on kykyä toimia työssään itsenäisesti ja hymyssä suin myös mahdollisen kiireen keskellä.

Jos koet olevasi etsimämme motivoitunut tekijä, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Go Onin nettisivujen kautta. Hakuaika päättyy 31.3.2023, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Tiia Karjalainen 040 173 9797, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilijaksi Satamakapteeni Oy:lle

19650 Joutsa
Jyväskylä
Jämsä
19950 Luhanka
40950 Muurame
41900 Petäjävesi
41660 Toivakka
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti