Skip to main content

Tarjoilijoita kesäksi, Amarillo Hämeenlinna

Tarjoilijaksi kesätöihin? Haemme nyt reippaita tarjoilijoita kesäksi Hämeenlinnan Amarilloon!

Haemme kesäksi tarjoilijoita Hämeenlinnan Amarilloon!

Työtehtävänäsi tulee olemaan ala carte tarjoilu, baarityöskentely sekä muut ravintolatyöntekijän tehtävät. Hakemamme tekijät ovat asiakaspalveluhenkisiä, omatoimisia sekä omaavat halun kehittyä alalla. Ratkaisukeskeisyys, hyvä asenne ja aktiivisuus ovat asioita, millä taatusti pärjäät tehtävässä. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi, mutta valmis ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla. Tehtäviin saat esihenkilösi tuen ja perehdytyksen, joten asenteella pääsee pitkälle. 

Työ on määräaikainen kesän ajan ja työtunnit ovat 90 h /3vko. Työt alkavat sopimuksen mukaan, arviolta toukokuussa. 

Täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi ja kerro meille osaamisestasi. Lisää hakemukseen CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tehtävästä saat Amikon HR-konsultti Joonalta, p.050 3397633, [email protected]

Täytä hakemus verkkosivuillamme www.amiko.fi ja kerro meille osaamisestasi. Lisätietoa tehtävästä saat Amikon Joonalta, p.050 3397633, [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tarjoilijoita kesäksi, Amarillo Hämeenlinna

Hämeenlinna
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 17.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti