Skip to main content

Tarjoilijoita Lahteen, avoin haku

Oletko rautaisen ammattitaidon omaava tarjoilija tai vaikka hiljattain alalle valmistunut tekijä, joka kaipaa uutta työtä? Onko asiakaspalvelu sinun juttusi, ja säilyykö hymysi myös kiireistenkin hetkien koittaessa? Hieno juttu, olet siis tullut oikeaan paikkaan!

Etsimme asiakkaillemme TARJOILIJOITA eri mittaisiin työsuhteisiin Lahden alueelle. Tulevassa työssäsi otat asiakkaiden tilauksia vastaan, viet annoksia pöytiin sekä huolehdit omalta osaltasi salin siisteydestä päivän aikana.

Voit olla joko alan rautainen ammattilainen tai juuri alan opinnot päättänyt tekijä, joka kaipaa ensimmäistä alan työpaikkaa. Saat aina työhösi hyvän perehdytyksen, joten hyvä asenne on kultaakin kalliimpaa: olethan siis oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka viihtyy asiakaspalvelun parissa! Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakkaillamme on tarve vaihtelevasti niin kokoaikaisille kuin osa-aikaisillekin työntekijöille, joten kerrothan hakemuksessasi, minkä verran olet valmis työskentelemään. Työsuhde solmitaan sinun ja BassoHR:n välille, ja palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Kiinnostuitko? Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.bassohr.fi! Olemme sinuun yhteydessä heti, kun meillä on tarjota juuri sinulle sopiva työ. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa BassoHR:n Jasmiina, p. 040 180 5131, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti