Skip to main content

Täyspäiväinen työ tehtaalla, Haukipudas

TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Etsitkö pitkäaikaisempaa työtä ja olisit kiinnostunut aloittamaan työt mahdollisimman pian? Jos vastasit kyllä, hae nyt!

Etsimme TEHDASTYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Haukiputaan puu- ja sahatavaratehtaalle. Tehdastyöntekijänä työpäiväsi voi mennä esim. kokoonpano-, laadunvalvonta- tai pakkaustehtävissä.

Oma-aloitteisella asenteella ja reippaalla työotteella pärjäät tässä työssä hyvin, et tarvitse aikaisempaa työkokemusta tehdastöistä. Työ tehtaalla on fyysistä ja tehdään 2-3-vuorotyönä. Työnaloitus voidaan sopia joustavasti sinulle sopivaksi. Tarjolla pidempi määräaikaisuus, hyvälle tekijälle löytyy myös mahdollisuus vakinaistumiseen. Tämä työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut vaihtamaan alaa tai kerryttämään yleistä työkokemusta.

Jos uskot olevasi etsimämme tekijä, jätä hakemus: http://selekta.likeit.fi/apply/46996236

Tutustu Selektaan ja katso kaikki avoimet työpaikkamme www.selekta.fi

Selekta on vuonna 1999 perustettu suomalainen henkilöstötalo. Työllistämme päivittäin satoja osaajia rakennuksen, teollisuuden, logistiikan ja palvelujen aloille koko Suomen alueella. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Kuopiossa, Oulussa ja Rovaniemellä. Selekta on Henkilöstöpalveluliiton ja Rakennusteollisuuden jäsenyritys.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Täyspäiväinen työ tehtaalla, Haukipudas

Pohjois-Pohjanmaa
Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti