Skip to main content

Team Lead Digitointipalveluihin Helsinkiin

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiantuntijatehtävissä.

Haemme Tribedon Yritysasiakkaat ja maksuliikenne -palvelualueelle Team Leadia perhevapaan sijaisuuteen. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, digitointitiimiin, jossa toimit tiimin esihenkilönä.

Työtehtäviisi kuuluvat hallinnollisen esihenkilön tehtävät, arjen yhteistyö tilaavan OP:n kumppanin kanssa, rekrytointien edistäminen, sekä oman tiimin ja palvelualueen johtaminen laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työssäsi toimit osana palvelualueen johtotiimiä muiden Team Lead -kollegoidesi kanssa ja raportoit palvelualueen johtamisesta vastaavalle Service Area Managerille.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta vastuullisesta palveluiden ohjaamisesta sekä valmentavista tehtävistä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen finanssialalta.

Menestyt tehtävässä, kun olet yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen, muutosmyönteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt itsenäiseen päätöksentekoon, sinulla pysyy useat langat yhtäaikaisesti käsissäsi ja olet rohkea linjauksissasi. Avoimuus ja työskentely lähellä tiimiä ovat onnistumisen edellytyksiä. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti ja henkilöstöasiat ovat lähellä sydäntäsi.

Tehtävässään Team Lead mahdollistaa ja varmistaa tiiminsä hallitun kasvun, edistää yhtiömme työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa tiimin kyvykkyyttä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyössä. Tehtävän palkkaus on 2900-3400 €/kk. 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan tehtävää alla olevan linkin kautta välittömästi. Edistämme rekrytointia jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualueen Service Area Manager Niina Ahola sähköpostitse [email protected]


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Team Lead Digitointipalveluihin Helsinkiin

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.12.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti