Skip to main content

Team Lead Talousrikollisuuden torjunnan palveluihin

Haemme Tribedon Talousrikollisuuden torjunnan palveluihin AML-monitoroinnin tiimiin Team Leadiä määräaikaiseen opintovapaan sijaisuuteen. Voit työskennellä tässä tehtävässä Tampereella, Helsingissä tai Kuopiossa.

Työtehtäviisi kuuluvat hallinnollisen esihenkilön tehtävät, arjen yhteistyö tilaavan OP:n kumppanin kanssa, rekrytointien edistäminen sekä oman tiimin ja palvelualueen hallinnointi laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työssäsi toimit osana palvelualueen johtotiimiä muiden team lead -kollegojesi kanssa ja raportoit tehtävässä palvelualueen päällikölle.

Kokemus palveluiden ohjaamisesta, valmentamisesta, perehdyttämisestä sekä kehittämisestä luetaan eduksesi. Katsomme lisäksi eduksesi muun aikaisemman työkokemuksen finanssialalta sekä kokemuksen talousrikollisuuden torjunnan työtehtävistä.

Toivomme sinulla olevan vahvasti ihmisläheinen ote sekä näyttöjä hyvistä viestintä- ja tiimityöskentelytaidoista. Kehität tiimiäsi valmentavan esihenkilötyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään talousrikollisuuden torjunnan ammattilaiseksi.

Tehtävässäsi esihenkilönä mahdollistat ja varmistat tiimisi hallitun kasvun, edistät yhtiömme työnantajamielikuvaa sekä kasvatat tiimisi kyvykkyyttä. Tuletkin menestymään tehtävässä, kun olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Haluat olla mukana varmistamassa menestystämme niin ihmisten kuin liiketoiminnan näkökulmasta ja olet tarvittaessa valmis hyppäämään vaihteleviinkin projekteihin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyössä. Työsopimus solmitaan Tribedo Oy:n kanssa määräaikaisena 18.6.2022 saakka. Työaikamme on liukuva sijoittuen pääasiallisesti arkipäiville klo 8-16. Työsopimuksesi viikkotyötunnit tulevat olemaan 37,5 h/vko.

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, lähetä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevan hakulinkin kautta 11.12. mennessä. Tehtävässä aloitus tammikuun alussa 2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse 8.12. klo 14-15 ja 9.12. klo 12-13 Juho Saarikoski puh. 050 478 0070, sähköpostitse [email protected].

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin sekä perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Team Lead Talousrikollisuuden torjunnan palveluihin

Helsinki
Tampere
Kuopio
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 12.12.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti