Skip to main content

Team Lead Talousrikollisuuden torjunnan palveluihin

Haemme Tribedon Talousrikollisuuden torjunnan palveluihin asiakkaan tuntemisen tiimiin Team Leadiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloitus tehtävässä on maaliskuun alussa.

Työtehtäviisi kuuluvat hallinnollisen esihenkilön tehtävät, arjen yhteistyö tilaavan OP:n kumppanin kanssa sekä oman tiimin valmentaminen laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Työssäsi toimit osana palvelualueen johtotiimiä muiden team lead -kollegojesi kanssa ja raportoit tehtävässä palvelualueen päällikölle. Pääset myös osallistumaan omaan tiimiisi tuleviin rekrytointeihin.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta finanssialalla työskentelystä sekä esihenkilö- tai valmennustyöstä. Näytöt palveluiden ohjaamisesta, perehdyttämisestä sekä kehittämisestä luetaan eduksesi. Katsomme lisäksi eduksesi muun aikaisemman kokemuksen talousrikollisuuden torjunnan työtehtävistä.

Toivomme sinulla olevan vahvasti ihmisläheinen ote sekä näyttöjä hyvistä viestintä- ja tiimityöskentelytaidoista. Kehität tiimiäsi valmentavan esihenkilötyön opein, auttaen jokaista kasvamaan omassa tehtävässään talousrikollisuuden torjunnan ammattilaiseksi.

Tehtävässäsi esihenkilönä mahdollistat ja varmistat tiimisi hallitun kasvun, edistät yhtiömme työnantajamielikuvaa sekä kasvatat tiimisi kyvykkyyttä. Tuletkin menestymään tehtävässä, kun olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Haluat olla mukana varmistamassa menestystämme niin ihmisten kuin liiketoiminnan näkökulmasta ja olet tarvittaessa valmis hyppäämään vaihteleviinkin projekteihin.

Pääasiallinen työskentelypisteesi sijaitsee Tampereella, meillä voit työskennellä myös joustavasti etänä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyössä. Työsopimus solmitaan Tribedo Oy:n kanssa toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena. Työaikamme on liukuva sijoittuen pääasiallisesti arkipäiville klo 8-16. Työsopimuksesi viikkotyötunnit tulevat olemaan 37,5 h/vko. Palkkaus tehtävässä on 2900-3400 e/kk aiempi osaaminen ja kokemus huomioiden.

Jos tehtävä herätti mielenkiintosi, lähetä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevan hakulinkin kautta 19.2. mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juho Saarikoski sähköpostitse [email protected].

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin sekä perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti