Skip to main content

Software Architect, Liikkumisen yksikkö

Haemme Software Architectia Alma Consumerin Liikkumisen -liiketoimintayksikön digitaalisiin palveluihin kasvamaan liiketoimintayksikön Lead Architect positioon.

HALUATKO KASVAA LEAD ARCHITECT ROOLIIN KANSSAMME?

Olemme rakentamassa uutta ajoneuvokaupan myynninohjausjärjestelmää moderneilla teknologioilla ja modernisoimassa suosittuja ajoneuvomarkkinapaikkoja kuten Nettiauto.com, Autotalli.com, Nettimoto.com ja Nettivene.com.

Ensivaiheessa pääset suunnittelemaan ja rakentamaan Software Architectin roolissa uutta myynninohjausjärjestelmäämme, joka sitoo ajoneuvomarkkinapaikkamme ja DMS-järjestelmämme (Dealer Management System) yhtenäiseksi palvelualustaksi ajoneuvokaupan ammattilaisille. Autokauppa on digitaalisessa murroksessa ja tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa uutta myyntijärjestelmää alan johtavien toimijoiden kanssa!

Roolissa on mahdollisuus kasvaa koko Liikkumisen yksikön Lead Architect positioon, joka on yksikön avainrooli. Avainroolissa vastaat liikkumisen palveluidemme kokonaisarkkitehtuurista kollegoiden kanssa. Huolehdit, että valitut teknologiat ja ratkaisut vastaavat tarpeita ja pysyvät ajan tasalla. Arvostat myös mahdollisuutta päästä itse toteuttamaan ratkaisuja.

ODOTAMME SINULTA:

- Kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä ja suunnittelusta (Node.js, TypeScript, OpenAPI) jatkuvan kehittämisen toimintatapoja hyödyntäen.

- Kokemusta pilvi-, API-, mikropalveluarkkitehtuureista, erityisesti AWS-ympäristössä

- Olet mahdollisesti jo toteuttanut serverless ja event driven -ratkaisuja, suunnitellut tietokantoja (relaatio + NoSQL) yhdessä muiden arkkarien ja kehittäjien kanssa

- Rakastat visualisoida järjestelmiä, prosesseja ja toimintoja.

- Olet tottunut vaatimusten kerääjä ja määrittelijä; Osaat kuvata toiminnallisuutta yksityiskohtaisesti, mutta tarvittaessa myös riittävän korkealla tasolla kuulijakunnan huomioiden. 

- Koneoppiminen ja tekoälysovellukset ovat sinulle ennestään tuttuja ja haluat päästä työskentelemään niiden parissa

- Viestit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksi ja toimit luontevasti kumppaneiden kanssa

- Haluat ymmärtää ja jakaa ymmärrystä

- Sitouneisuutta pitkäjänteiseen kehittämiseen

- Positiivista, rohkeaa ja eteenpäin vievää asennetta

TARJOAMME SINULLE:

- Tehokkaan ja ammattitaitoisen tuotekehitysorganisaation kehitystiimeineen ja arkkariheimoineen

- Vankan autotoimialan kokemuksen ja ymmärryksen tueksesi

- Mahdollisuuden soveltaa ammattitaitoasi liiketoimintakriittisen DMS-järjestelmän ja Suomen suosituimpien ajoneuvomarkkinapaikkojen teknologiaroadmapin kehittämiseen ja toteuttamiseen.

- Massiiviset määrät ajoneuvodataa, joiden jalostaminen ja hyödyntäminen ovat vahvasti roadmapillamme jo nyt.

MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Tarjoamme Alma Consumerin Liikkumisen yksikössä monipuolisia haasteita kokeneemmalle konkarille ja mahdollisuutta tehdä töitä viimeisimpien AWS-teknologien parissa ja sertifioitua AWS-osaajaksi. Tiesitkö, että meillä Almassa on Suomessa yli 100 kehittäjää? Kansainvälisesti meitä kehittäjiä on lähes 300. Tämä devaajayhteisö tuo tukea tekemiseen sekä antaa mahdollisuuksia urallasi kehittymiseen Almassa. Olemme ohjelmistotuotetalo - meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen, vaan meille on tärkeää markkinoiden parhaiden verkkopalveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen yhdessä huippuosaajiemme kanssa. Meiltä saat käyttöösi huipputyövälineet, joihin pystyt myös itse vaikuttamaan. Pääset työskentelemään Alma-talolla avarissa liiketiloissa Helsingin ytimessä tai Tampereella Liikekeskus Siperian tiloissamme. Voit tehdä joustavasti töitä myös osittain etänä. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet oppia uutta niin töitä tekemällä kuin koulutuksissa ja konferensseissa.

Käy kurkkaamassa miksi Laurin mielestä kannattaa tulla Almalle töihin:

https://www.youtube.com/watch?v=LVaOCYX8zyU

Alma Consumer on ketterä ja kehittyvä digitaalisiin kuluttajapalveluihin keskittynyt yritys ja osa Alma Media konsernia. Useat valtakunnallisesti vahvat brändimme kuten Nettiauto.com, Autotalli.com, Etuovi.com ja Vuokraovi.com, Iltalehti tarjoavat haastavia ja monipuolisia töitä dynaamisten verkkopalveluiden parissa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä meille hakemuksesi 11.6.2023 mennessä! 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Nettiauto.com, Autotalli.com, Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Jobly. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Software Architect, Liikkumisen yksikkö

Helsinki
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti