Skip to main content

Technical Support Specialist

Onko vahvuutesi M365 tai palvelinympäristöjen ongelmanratkaisu? Innostaako projektit, joissa pääset haastamaan itseäsi? Haluatko kehittää osaamistasi asiantuntevassa seurassa?

Tule Palvelukeskukseemme tekniseksi järjestelmäasiantuntijaksi!

Valvomme asiakasympäristöjemme toimintaa, suoritamme palvelimien ja pilvipalveluiden ylläpitotöitä sekä toimimme yritysten IT:n tukena. Palvelukeskuksemme on avoinna arkisin 7–18, ja työskentelypaikka on vapaasti valittavissa. Suojattujen asiakasympäristöjemme valvonnan vuoksi tulee kuitenkin olla valmius tehdä töitä myös Cinian Espoon tai Tampereen toimistolla 1–2 kertaa viikossa.

Palvelukeskuksessa tarjoamme rajattomat etenemismahdollisuudet taustatiimeihin kuten esimerkiksi konesali- ja palvelinratkaisut, verkkotekniikat, M365 ja tietoturva (SOC) oman osaamisesi sekä mielenkiintosi mukaan. Meille on tärkeää, että työntekijämme kehittyvät ja pystyvät kasvamaan uusiin rooleihin talon sisällä. Meillä saat olla ihan se oma itsesi ja toivomme, että tuot omia kiinnostuksen kohteitasi esille ja vaikutat näin työnkuvaasi. 

Tehtävässä menestyäkseen olisi hyvä olla parin vuoden kokemus seuraavista aihepiireistä:

 • M365 ylläpito ja tietoturvaratkaisut
 • Palvelinylläpito ja virtualisointi
 • Loppukäyttäjä- ja työasematuki
 • Tietoverkkoratkaisut
 • Tietoturvaratkaisut
 • AD, AAD, Endpoint Manager, PowerShell sekä VMware tai Hyper-v ovat tuttuja

Toivomme lisäksi, että omaat jo aikaisempaa taustaa teknisestä asiakaspalvelusta ja olet ehtinyt kartuttamaan kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta. Et pelkää hektisiä tilanteita ja pystyt kiireessäkin loogiseen ongelmanratkaisuun.  Sinulla on palava halu kehittyä sekä siirtyä teknisesti vaativampiin sekä vastuullisempiin tehtäviin. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Liity osaksi Cinian huipputiimiä!

Työkulttuurissamme on tärkeää, ja etuihimme kuuluu:

 • Työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan yhteensovittaminen
 • Jaksaminen, yhdessä tekeminen ja yhteen hiileen puhaltaminen
 • Osaamisen kehittämisen mahdollisuudet
 • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu sekä työsuhdepolkupyörä
 • Kattava sairaskuluvakuutus ja sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Modernit työvälineet ja -tilat
 • Monipuoliset harrastekerhot

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää! 

Helppo haku - Jätä yhteystietosi, CV:si ja hae paikkaa!  Tehtävä on avoinna 31.5 asti. Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja täytämme paikan sopivan tekijän löydyttyä. Rooliin valittavalle teemme perusluontoisen turvallisuusselvityksen.

Cinia vaikuttavuus

Cinia synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Cinia synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Cinia

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Cinia Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Technical Support Specialist

Espoo
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti