Skip to main content

Tehdassuunnittelija

Työpaikan kuvaus

Haemme prosessiteollisuuden divisioonamme Kouvolan paikallispalveluyksikköön tehdassuunnittelijaa.

Tehdassuunnittelijan tehtävään kuuluu paikallisten tuotantolaitosten suunnitteluprojektien tehdas- ja putkistosuunnittelu. Tehdassuunnittelijana pääset suunnittelemaan erilaisia kokonaisuuksia yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa. Työpisteesi sijaitsee Kouvolan Kauppalankadun toimistollamme.

Pätevyydet

Etsimällämme henkilöllä on:

  • tehtävään soveltuva alan insinööritason koulutus 
  • vähintään muutaman vuoden suunnittelukokemus tehdas-/putkistosuunnittelijan tehtävistä
  • osaamista AutoCAD 2D-suunnittelusta
  • osaamista jostakin 3D-ohjelmistosta, esim. Aveva PDMS/E3D, Cadmatic tai Autodesk Plant 3D
  • sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa 

 

Arvostamme lisäksi yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja sopeutumiskykyä nopeatempoiseen projektiympäristöön sekä valmiutta matkustaa kotimaassa.

Työskentelemme kansainvälisessä ympäristössä, jossa paikallispalvelut ovat tärkeä osa toimintaamme. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me AFRYllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää positiivista asennetta. 

Yrityksen kuvaus

AFRY on Euroopan johtavia suunnittelu- ja konsultointiyhtiöitä, joka vauhdittaa muutosta kohti kestävää yhteiskuntaa. Olemme rakennetun ympäristön, teollisuuden- ja energia-alojen sekä digitalisaation asiantuntijoita, jotka kehittävät kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville ympäri maailman.

Making Future  

Lisätietoja

Miksi juuri AFRY? 

Vakaana ja kasvavana yhtiönä tarjoamme sinulle monipuolisia mahdollisuuksia. AFRYllä tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia työtehtäviä paikallisten asiakkuuksiemme projekteissa. Saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot ja työskentelet yhdessä asiakkaiden ja osaavien asiantuntijoidemme kanssa.

Me AFRYllä rakennamme yhdessä kestävää tulevaisuutta ja kehitämme vastuullisia ratkaisuja, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös yhteiskuntaa. Työmme on kaikessa monipuolisuudessaan ja kiinnostavuudessaan vaativaa, mutta vastapainona sinulla on joustavan työskentelytapamme takia mahdollisuus yhdistää työ ja vapaa-aika mielekkääksi kokonaisuudeksi. Työskentelemme joustavasti hybridimallissa etä- ja lähitöitä yhdistäen ja projektitarpeet huomioiden. 

Teemme työtä sen eteen, että jokainen uusi työntekijä pääsee työyhteisöön mukaan ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Yhteisten arvojemme mukaisesti olemme rohkeita, omistautuneita tiimipelaajia ja toivomme tätä myös sinulta.  

Haluatko lukea tulevien kollegojen urapoluista? Tutustu nettisivuihimme: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla 
 

Työsuhde-edut AFRYllä 

Kaikkia AFRYläisiä tuetaan lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työmatkaeduilla. Etätyössä ja vapaa-ajalla AFRYläisiä suojaa tapaturmavakuutus. Työntekijöillä on oikeus saada apua sairaan lapsen hoitoon. Yhteishenkemme vahvistuu myös vapaa-ajan kerhoissa riippuen toimiston sijainnista. Harrastuksissa vietetään yhteistä aikaa, ja tarjolla on monia mahdollisuuksia crossfit-tunneista golfiin ja lautapeleihin. Kerhojen lisäksi kannustamme työntekijöitä työmatkaliikuntaan. Vakituisessa työsuhteessa työskentelevillä AFRYläisillä on oikeus taittaa työmatka päästöttömästi työsuhdepolkupyörällä, ja työmatkaliikkujille tarjotaan toimistoilla aamupuuro. 

 

Vastuullisuus AFRYllä 


Vastuullisuus, kestävän toiminnan edistäminen ja kestävien ratkaisujen luominen ovat osa AFRYn liiketoimintastrategiaa ja kaiken liiketoimintamme keskiössä. Yhdistämällä viimeisimmät teknologiat asiantuntijoidemme huippuosaamiseen luomme asiakkaillemme kestävää liiketoimintaa. Lue lisää vastuullisuustavoitteistamme: https://afry.com/fi-fi/artikkelit/vastuullisuus-ja-kestava-toiminta 

Kiinnostuitko?  

Lisätietoja tehtävästä antaa Kouvolan paikallispalvelujen osastopäällikkö Mika Hämäläinen, p. 040-5260608.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.11.2023 mennessä ja liity asiantuntevaan joukkoomme! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

AFRYllä muutos on työtämme. Muutos kumpuaa rohkeiden ihmisten ja ideoiden kohtaamisista, kun teemme yhteistyötä, kehitämme uusia teknologioita ja sisäistämme haastavia näkökulmia. Näin rakennamme tulevaisuutta. Etsimme aktiivisesti uusia osaajia avoimiin, osallistaviin ja monimuotoisiin tiimeihimme ympäri maailman. Tule mukaan vauhdittamaan muutosta kohti kestävää tulevaisuutta.

AFRY vaikuttavuus

AFRY synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

AFRY synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for AFRY

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AFRY Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tehdassuunnittelija

Kouvola
Etätyö

Julkaistu 23.11.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti